Panista’da Tatlı Bir Dönem

Panista’da Tatlı Bir Dönem

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Panista’da Tatlı Bir Dönem

Konusunda uzman Panista şefleri tarafından, her biri en kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanan bu yepyeni tatlıların hepsi tek porsiyonluk satışa sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 29, 2021

Ekşi mayadaki ustalığıyla ünlü, mahalle fırıncılığının yeni nesil temsilcisi Panista, mango panna cotta, beyaz çikolatalı brownie, tarçınlı çörek, tiramisu gibi yepyeni tatlılarının müjdesini veriyor!

Mahalle fırıncılığı geleneğinin yeni nesil ve modern temsilcisi, ekşi maya uzmanlığı ve lezzet anlayışı ile alanında fark yaratan Panista’nın zengin çeşitliliğine eklediği yeni tatlıları iştah kabartıyor.

Mango Panna Cotta, Meyveli Yoğurtlu Pasta, San Sebastian Cheesecake, Gofretli Çikolatalı Pasta, Beyaz Çikolatalı Brownie, Tarçınlı Çörek, Fit Kek, Tiramisu, Panista’nın yeni tatlıları olarak boy gösteriyor. Konusunda uzman Panista şefleri tarafından, her biri en kaliteli malzemeler kullanılarak özenle hazırlanan bu yepyeni tatlıların hepsi tek porsiyonluk satışa sunuluyor.

Sevdikleriyle birlikte bu tatların keyfini doyasıya çıkarmak isteyenleri ve doğum günü gibi kutlamalara leziz çeşitler arayanları da unutmayan Panista, yeni tatlılardan Mango Panna Cotta, Meyveli Yoğurtlu Pasta, San Sebastian Cheesecake, Gofretli Çikolatalı Pasta, Fit Kek’i bütün halinde de satıyor.

Panista’nın iştah kabartan bu yeni tatlılarına, Al – Götür paket ve telefonla adrese teslim sipariş getiren İstanbul’daki Beykoz AcrLoft, Akatlar, Altıntepe, Doğu Ataşehir, Gayrettepe, Göktürk, Levent ve Nişantaşı Panista şubelerinden ulaşabilirsiniz.

www.panista.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT