Şehrin Merkezinde Yeni Yıl Coşkusu

Şehrin Merkezinde Yeni Yıl Coşkusu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Merkezinde Yeni Yıl Coşkusu

Sofitel Istanbul Taksim Yılbaşı gecesinde limitsiz eğlenceye davet ediyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 23, 2023

Sofitel Istanbul Taksim, özel yılbaşı etkinliğiyle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Boğaz’ın büyüleyici manzarasına sahip The Oven Restaurant’da Executive Şef Matteo Bertuletti’nin yılbaşına özel özenle hazırlayacağı menü, geceye farklı bir tat katacak. Gastronomik deneyimin yanı sıra DJ performansıyla gecenin atmosferi eğlence dolu olacak.

Sofitel Istanbul Taksim’de yılbaşında konaklamak isteyenler için iki kişilik konaklama ve kahvaltı dahil fiyatlar 365 Euro’dan başlıyor. Kutlamalardan sonra yeni yıla tazelenmiş ve dinlenmiş bir şekilde başlamak isteyen konuklar için ise Spa bölümü hizmet vermeye devam edecek. Misafirlerini zihinsel ve bedensel yeniliğe davet eden Sofitel Spa, otantik Türk ritüellerini Fransız kozmetolojisinin incelik ve kalitesiyle buluşturacak.

Yılbaşında sınırsız keyif ve kutlamanın bir parçası olmak için detaylı bilgiye 0212 435 33 33 numarasından ulaşabilirsiniz.

Konaklama rezervasyonu için ise Rates - Sofitel Istanbul Taksim ALL - Accor Live Limitless websitesini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT