Tarih ve Lezzeti Buluşturan Adres

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tarih ve Lezzeti Buluşturan Adres

Yılın En iyi Pidecisi seçilen meşhur Fatih Karadeniz Pidecisi, Maçka’nın yöresel lezzeti Hamsiköy Fırın Sütlacı’nı İstanbul Fatih'te sevenleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 9, 2013

Tarihi Fatih Karadeniz Pidecisi yenilenen dekoru ve tarihi dokusuyla pide severlerin damaklarını şenlendiriyor. Fatih Karadeniz Pidecisi’nin özel Trabzon peynirli, kıymalı, ıspanaklı, kavurmalı ve kuşbaşılı pideleri, yoğun bir güne lezzetle mola vermek isteyenleri, Karadeniz'e doğru bir lezzet yolculuğuna çıkıyor. Karadeniz’in tamamen doğal ürünleriyle hazırlanan pideler, 55 yıllık mekanında pide tutkunlarını bekliyor. Tarihi taş fırında hazırlanan pideler iş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlünün vazgeçilmezi arasında yerini alıyor.

Yemekten sonrası için muhteşem bir lezzet: Hamsiköy Fırın Sütlacı

Türkiye'nin birçok gazete ve dergisinde defalarca Yılın En iyi Pidecisi seçilen meşhur Fatih Karadeniz Pidecisi, Maçka’nın yöresel lezzeti Hamsiköy Fırın Sütlacı’nı İstanbul Fatih'te sevenleriyle buluşturuyor. Adını Karadeniz'in en yüksek köyü olan Hamsiköy'den alan Hamsiköy Fırın Sütlacı, damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor. Yaklaşık 4 saat sürede kaynatılan günlük sütlerin toprak çömlekler içinde fırına verilmesiyle hazırlanan bu çok özel lezzet, hemen hemen herkesi kendine hayran bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT