Tonton Baba’dan Alışkanlık Yapan Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tonton Baba’dan Alışkanlık Yapan Lezzetler

Açıldığı günden bu yana ‘gecede açık, hep açık’ sloganı ile günün her saati hizmet veren Tonton Baba, hiçbir yerde rastlayamacağınız kendine has özel reçete ile üretilen lezzetleri, farklı üslubuyla konuklarına sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2012

13.01.2012

Açıldığı günden bu yana ‘gecede açık, hep açık’ sloganı ile günün her saati hizmet veren Tonton Baba, hiçbir yerde rastlayamacağınız kendine has özel reçete ile üretilen lezzetleri, farklı üslubuyla konuklarına sunuyor.

Tonton Baba’da büyük bir titizlikle hazırlanan özel lezzetler ‘%100 Türk Malı Ekmek Arası’ anlayışı ile servis ediliyor. İstanbul’da; Bakırköy E-5, Cevizlibağ E-5, Florya E-5 ve Bahçeşehir/ Loca olmak üzere toplam dört şubesiyle hizmet veren Tonton Baba, hızlı servisi, kalitesi ve alışkanlık yaratan lezzetleriyle damak zevkine önem verenleri ağırlamaya devam ediyor…

Tonton Baba’nın menüsünde öne çıkan lezzetler; Tonton Baba’nın özel reçetesi ile hazırlanan geleneksel Türk sucuğu Tonton Sucuk, yine özel olarak üretilen Tonton Köftesi ve bunlara doyumsuz bir lezzet katan Tonton Sos. Özel baharatlarla terbiye edilerek dinlendirilen Kaşarlı Kokoreci ve Osmanlı usulü Nafiye Çorbaları en çok beğenilenler arasında…

Tonton Baba’da her şeyin büyük bir titizlikle hazırlanıp özenle sunulması birçok detayı da beraberinde getiriyor. Yeme esnasında insanı rahatsız etmeyecek boyutlarda üretilen ekmeklerde detaylardan biri. Tonton ekmekler; lezzetiyle farkını ortaya koyarken, yerken rahatsız etmemesi için tutuş ve ısırma oranınıza göre de hesaplanarak üretildi.

Tonton Baba’nın menüsüne eşlik eden benzersiz lezzetler ise; ev yapımı turşu ve çiftlik üretimi olan özel çömlek yoğurdu. Tonton Baba’nın servisinde içeceklerin tümü cam şişelerde sunuluyor. Cam şişede sunulan ve en çok talep edilen içekler ise; şişe ayran ve nostaljik Niğde Gazozu. Tonton Baba’nın damak şenlendiren final lezzeti ise özel şerbetinde hazırlanan ve kaymakla sunulan Tonton Tatlı dır…

Bu eşsiz lezzetler ve sunum sürprizleri ile Tonton Baba şimdilik sadece; Bakırköy E-5, Cevizli bağ E-5, Florya E-5 ve Bahçeşehir / Loca’da.

Adres: E-5 Üzeri Florya Metrobüs Durağı Karşısı Küçükçekmece İstanbul
Telefon: 0212 541 93 03
Web: www.tontonbaba.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT