Topazdan Güllük Karides'i Salatası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Topazdan Güllük Karides'i Salatası

Topaz’da Nisan ayının sürprizi ise baharın en lezzetli seçeneklerinden olan karides ile hazırlanmış ‘Güllük Karidesi Salatası.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 16, 2013

Topaz’dan Nisan ayının lezzeti: ‘Güllük Karidesi’ Salatası

Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini ve Osmanlı tatlarını kendine has bakışıyla yeniden yorumlayan Topaz, menüsüne mevsimine ve yöresine göre en taze ve lezzetli seçenekleri eklemeye devam ediyor. Topaz’ın Nisan ayına özel lezzeti, yılın bu zamanının enfes tatlarından biri olan ‘Güllük Karidesi’ Salatası.

Akdeniz mutfağının en güzel örnekleriyle, Osmanlı lezzetlerini kendine has yaklaşımıyla yeniden yorumlayan Topaz, her ay mevsime uygun ve yöresel lezzetlerle menüsünü çeşitlendirmeye devam ediyor. Topaz’da Nisan ayının sürprizi ise baharın en lezzetli seçeneklerinden olan karides ile hazırlanmış ‘Güllük Karidesi Salatası’. Mevsimin sunduğu, Topaz’ın da misafirleri ile buluşturduğu bu eşsiz tat, ılık İlkbahar mevsiminde en lezzetli hali ile Güllük Körfezi’nin girişindeki, Boğaziçi Köyü’nden temin ediliyor.

Yılın bu zamanı akın eden karidesler, kahverengi çizgilerinden dolayı ‘tiger prawn’ olarak adlandırılıyor. Topaz’da Nisan ayında servis edilen karideslerin bir diğer özelliği ise en taze halinin göstergesi olan kuyruğundaki mavi mor renk. ‘Güllük Karidesi’ Salatası; mevsim yeşillikleri, tane hardal ve kan greyfurt ile lezzetine lezzet katarak mevsimde ve taze lezzetlerden vazgeçmeyenlerle buluşuyor. Karidesi farklı bir şekilde denemek isteyenler için de menüdeki diğer seçenek ise yanında 'Lime ve portakal köpüklü' mozaik patates piyazı ile servis edilen Jumbo Karides ve İsli Somon.

Her zaman en kaliteli ve en lezzetli ürünleri yerinden satın alma prensibiyle hareket eden Topaz, tüm yıl boyunca her mevsime ayrı bir keyif katarak misafirlerine ‘lezzet keşfi’ yolculuğu yaşatıyor. Topaz, en seçkin lezzetleri benzersiz bir manzara eşliğinde tatmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

www.topazistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT