Oldies Cafe Restaurant

Yeme İçme Restoran Oldies Cafe Restaurant

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Kozzy AVM - Buket Sokak (Baytur Kozyatağı Konutları Yanı) Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 51

Web: http://www.cafeoldies.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Hepimiz oradan oraya koşuşturduğumuz hayatlar yaşıyoruz. İş, eş, çocuklar, okul derken hızlı yaşıyor, beslenmek için yemek yiyoruz. Güzel sofralarda dostlarla bir araya gelmek zorlaştı. Türk kültürünün en vazgeçilmez değeri misafirperverlik, günümüz temposunda unutulmaya yüz tuttu. Geçmişteki ihtişamlı sofralarda yenen leziz yemeklere, dostlarla bir araya gelip dostluğa kalkan kadehlere özlem; Oldies fikrini yarattı.

Oldies, İstanbul`un huzurlu bir noktasında, özlenen eski İstanbul`un miraslarına sahip çıkan, geleneği gelecekle buluşturan, dünya mutfağının unutulmaz lezzetlerini eskilerin zarafetiyle sunan bir cafe-restaurant.

Biz sabah, öğlen ve akşam sofralarımızı sizin için özenle kuruyor, kahvaltıda; anneannenizin unutamadığınız reçelini, öğlen; İtalyan mutfağının vazgeçilmezi lezzetli soslarla renklenen ev yapımı makarnayı, akşam; Champs-Élysées`de yenen yumuşacık bonfileyi, porselen karaflarda ev şarabını sizler için hazırlıyoruz. Gelin, sizi güler yüzle karşılayıp, lezzetlerle ağırlayıp, dostlukla uğurlayalım. Siz de dostlarınızla eski günleri yâd edip keyfinize bakın.

Bahar Ilıcak

İstanbul`un kalabalık kent yaşamından ve rutininden sıkılanların geçmişe yolculuk yapabileceği, eski bir tadı anımsayacağı, eski bir kokuyu duyacağı, geçmişin sıcaklığını hissedebileceği farklı bir alternatif sunmak için Bahar Ilıcak tarafından yaratılan Oldies Restaurant & Cafe; ünlü mimar Neşet Güne`nin tasarımı.

Bu anlamda başarılı bir çalışma olan Oldies Restaurant & Cafe, dekorasyonu, atmosferi ve servisi ile konuklarını geçmişe doğru keyifli bir yolculuğa çıkartıyor.

Nisan 2010`da Kozyatağı Kozzy AVM`de hizmete açılan, 650 metrekarede 2 teras ve bir salondan oluşan Oldies Restaurant & Cafe`nin etkileyici iç dekorasyonu, Türkiye ve Avrupa`nın dört bir yanındaki satıcılardan edinilmiş nitelikli antikalarla zenginleşiyor.

Oldies Restaurant & Cafe, mumlar, kanaviçeler eşliğinde özenle hazırlanmış nostaljik bir masada bir yandan 50`li yılların dergi ciltlerini, kitaplarını karıştırırken, diğer yandan Şef Mehmet Şanlı ve ekibi tarafından dünya ve Türk mutfağının seçkin örneklerinden oluşturulan; klasik Türk, Parisien, Milanese kahvaltıdan Steak Burger`e, Breseola`dan Carpaccio`ya, Kalamar Pane`den Pazı Dolmasına, Thai Salatadan Izgara Sebze Salatasına, Calzone Pizza`dan Proşuttolu Pizza`ya, Porchini Mantarlı Risotto`dan Veal Risotto`ya, Karidesli Noodle`dan Tavuklu Noodle`a, Ravioli`den Gnocchi`ye, Fettucini`den Pappardelle`ye, Gorgonzola Soslu Steak`ten Buharda Pişmiş Ispanaklı Levrek Kaşerol`a kadar çok zengin bir menüyü, Türk damak tadına uygun olarak hazırlanan baharat ve soslarla servise sunuyor.

Özenle seçilmiş markaların kavlarından oluşan onlarca çeşit şarabın eşlik ettiği menüler, 50`li, 60`lı ve 70`li yılların her duyduğunuzda içinize dokunan eşsiz melodileri eşliğinde yemeklerinizi bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

Bir zamanların vazgeçilmezi "yazlık sinema"lar Oldies Restaurant & Cafe`nin teraslarında yeniden hayat bularak, içkinizi, kahvenizi, çayınızı yudumlarken 50`ler, 60`lar ve 70`lerin klasikleşmiş filmleri ile geçmişe yolculuk yapma şansı sunuyor.

Yaşanmışlıkların farkına varmak, hoş zaman geçirmek, lezzeti yeniden keşfetmek isteyenlerin adresi Oldies Restaurant & Cafe`de buluşmak üzere...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT