2012’ye Veda Ederken Asya’yı Sofranıza Taşıyın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri 2012’ye Veda Ederken Asya’yı Sofranıza Taşıyın

Go Mongo’nun menüsünde Moğol Barbeküsü’nün yanı sıra Teriyaki Tavuk, Garam Masala Soslu Bonfile, Kara Kuzu, Körili Kaju Tavuk, Tavuk Tikka Masala, Karides Nawabi ve daha birçok alternatif yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2012

Yılbaşı eğlencesinin en önemli aşamalarından biri de kuşkusuz sevdiklerinizle birlikte olacağınız leziz bir sofradır. “Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Go Mongo, sunduğu lezzetlerle sizi bu özel akşamda adeta farklı ülkelere götürüyor.

Sevdiklerinizle birlikte, farklı lezzet deneyimleri yaşayacağınız bir yılbaşı sofrasında buluşmak istiyorsanız Go Mongo’nun zengin menüsü size birbirinden özel alternatifler sunuyor. Yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moğolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadını yaşatan Go Mongo ile Asya mutfağını keşfe çıkmanın keyfini yaşayın...

Go Mongo’nun menüsünde Moğol Barbeküsü’nün yanı sıra Teriyaki Tavuk, Garam Masala Soslu Bonfile, Kara Kuzu, Körili Kaju Tavuk, Tavuk Tikka Masala, Karides Nawabi ve daha birçok alternatif yer alıyor. Ayrıca yemeğinizi Karidesli Çin Usulü Pilav, Sebzeli Acılı Pilav, Ananaslı Pilav gibi lezzetlerle ya da menünün “Başlangıçlar” ve “Salatalar” bölümündeki alternatiflerle tamamlayabilirsiniz. Go Mongo’da bu özel yemek için enfes bir final de oluşturabilirsiniz. Kazandibi Krem Brüle, Yapış Yapış Çikolata, Mango Sufle ve daha birçok tatlı, yemeğinizin finalini tatlandırmak için sizi bekliyor.

Go Mongo Suadiye
Suadiye Plaj Yolu Sok. Suadiye Park, Suadiye
Tel: (216) 410 32 23

Go Mongo İstinye Park
İstinye Park Alışveriş Merkezi, İstinye
Tel: (212) 345 58 88

Go Mongo Meydan
Meydan Alışveriş Merkezi, Ümraniye
Tel: (216) 499 25 25

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT