Sınırsız Sushi Keyfi İçin Shangri-La Bosphorus İstanbul’a!

Sınırsız Sushi Keyfi İçin Shangri-La Bosphorus İstanbul’a!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sınırsız Sushi Keyfi İçin Shangri-La Bosphorus İstanbul’a!

Shangri-La Bosphorus Japon mutfağının en lezzetlilerinden sushileriyle misafirlerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 19, 2018

Shangri-La Bosphorus, İstanbul, sınırsız sushi menüsü ile şehre Uzak Doğu esintileri getiriyor. Lezzet tutkunlarını uluslararası gurme kültürlerinin farklı tatları ile buluşturan IST TOO, bu kez, taptaze malzemelerle hazırlanan, köklü Japon mutfağının en lezzetlilerinden sushileriyle misafirlerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Uzak Doğulu özel sushi şefi Nattawat Kaewkla’nın ayrıcalıklı dokunuşlarıyla hazırlanan IST TOO sushi menüsü tüm lezzet tutkunlarını adeta Uzak Doğu’da gastronomik bir seyahate çıkarıyor.

Uzak Doğulu özel sushi şefi Nattawat Kaewkla’nın ayrıcalıklı dokunuşlarıyla hazırlanan menüde yer alan sushi çeşitlerine, edamame, miso çorbası gibi Asya’nın iştah kabartan ruhunu yaşatan alternatifler de eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Fiyatı ne kadar acaba
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT