Kendi İçeceğini Yarat ile Benzersiz Kahve Deneyimi

Kendi İçeceğini Yarat ile Benzersiz Kahve Deneyimi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kendi İçeceğini Yarat ile Benzersiz Kahve Deneyimi

Caffé Nero yeni yılda kişiye özel bir lezzet deneyimi sunuyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2018

Caffé Nero, yeni yıla farklı bir lezzet deneyimiyle girmek isteyen, damak zevkine göre kahvesini yudumlamayı tercih eden misafirleri için Kendi İçeceğini Yarat konseptini sundu. Yeni konseptle misafirler, Caffé Nero’nun en çok tercih edilen içeceklerinden Latte veya Hot Chocolate’tan birini seçerek, Winter Spiced ya da Toffee aroması ekleyebilecekler. Misafirler yarattıkları kahveye Tarçın, Toffee, Marshmallow veya Pop Corn süslemelerinden birini ilave ederek kendilerine özel kahvelerini yaratabilecekler.

Kaliteli İtalyan kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffé Nero, damak tadına düşkün, özel lezzetlerin peşinde olan kahve tutkunlarına yönelik olarak “Kendi İçeceğini Yarat” konseptini başlattı. Yeni yılda yeni tatlarla buluşmak isteyen Caffé Nero misafirleri bu konseptle kendilerine özel kahvelerini yaratarak, benzersiz bir kahve içim deneyimi yaşayacaklar.

“Kendi İçeceğini Yarat” kapsamında baz içecekler olarak, Caffé Nero’nun yumuşak ve kadifemsi dokusuyla en çok tercih edilen içeceklerinden Latte ile eritilmiş, yoğun ve akışkan çikolatasıyla damakları şenlendiren Hot Chocolate kullanılıyor. Kişiye özel kahvesini hazırlatmak isteyen misafirler, Latte veya Hot Chocolate seçimlerine, Winter Spiced veya Toffee aromalarından birini ilave ederek kahvenin tadını zenginleştirebiliyorlar.

Maharetli baristaları ile artizan kahveyi lezzet tutkunlarıyla buluşturan Caffé Nero, kahve içiminde kendine özgü bir tat yaratmak isteyenler için geliştirdiği “Kendi İçeceğini Yarat” konseptinde ayrıca dört ayrı süsleme seçeneği sunarak bu eşsiz tatları taçlandırıyor. Misafirler, farklı tatların bir araya gelmesiyle oluşturulan kahvelerin incecik süt köpüğünü Tarçın, Toffee, Marshmallow veya Pop Corn parçalarıyla süsleyerek, yeni yıla keyifle merhaba diyecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Karton bardak ta içecek içmenin zevki başka oluyor. Tavsiye ederiz.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT