Address Istanbul’dan Anadolu Mutfağının Geleneksel Mezelerine Özgün Dokunuş

Address Istanbul’dan Anadolu Mutfağının Geleneksel Mezelerine Özgün Dokunuş

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Address Istanbul’dan Anadolu Mutfağının Geleneksel Mezelerine Özgün Dokunuş

Birbirinden lezzetli mezeler, canlı müzik ve doyasıya sohbetleri bir arada sunan özel tadım konsepti Address Istanbul farkıyla sonbahara keyifli bir başlangıç yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2023

Anadolu mutfağının sevilen mezeleri, kulakların pasını silen şarkıların hayat verdiği canlı fasıl ve sevdiklerinizle sohbetin geceye damga vuracağı özel tadım deneyimi Address Istanbul farkıyla sizleri bekliyor. Sonbahar romantizmini sevdiklerinizle birlikte doyasıya muhabbetle karşılamak için Address Istanbul’daki yerinizi şimdiden ayırtın.

Birbirinden lezzetli mezeler, canlı müzik ve doyasıya sohbetleri bir arada sunan özel tadım konsepti Address Istanbul farkıyla sonbahara keyifli bir başlangıç yapıyor. Address Istanbul’un keyifli mekanı The Restaurant’da misafirlere sunulan konseptte soğuk ve sıcak meze tabağı, sıcak humus, yerel peynirlerin yer aldığı peynir tabağı, mevsim meyveleriyle hazırlanan lezzetli meyve tabağı ve irmik helvası ikram ediliyor. Konseptin iddialı meze tabakları ise Babagannuştan Muhammaraya, İçli Köfteden Falafele, Kuru patlıcan dolmasından Paçanga böreğine kadar geniş bir yelpazede sunulan zengin meze çeşitlerinden oluşuyor. Anadolu’nun sevilen geleneksel mezelerinin eşlik ettiği ve canlı müzik ziyafetinin damga vurduğu unutulmaz anlar Çarşamba ve Perşembe akşamları Address Istanbul’da sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT