Address Istanbul’dan Makarna Severlere Özel Gurme Menü

Address Istanbul’dan Makarna Severlere Özel Gurme Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Address Istanbul’dan Makarna Severlere Özel Gurme Menü

Address Istanbul özel menüsünde yer alan gurme makarnalar, lezzetleri kadar Şeflerin özgün dokunuşlarıyla görsel şölene dönüşen sunumlarıyla da iştah kabartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2023

Sadeliğin lüks detaylarla buluştuğu Address Istanbul, ilham veren mutfaklardan esinlendiği tadım etkinliklerine İtalya’dan tüm dünyaya yayılan lezzetli makarnalarla devam ediyor. Gurme makarna tariflerinin yer aldığı tadım menüsünde makarna severlerden tam not almaya aday özel reçeteler yer alıyor. Makarna tutkunlarını bu çok özel menüyü deneyimlemek için şimdiden yerini ayırtmaya davet ediyoruz!

Lüks konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile İstanbul’un tarihi lokasyonu Üsküdar’da konumlanan Address Istanbul, konsept tadımların yer aldığı gastronomi etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Hamburger ve Sushi Menülerinin yer aldığı tadım etkinlikleri, İtalya’dan tüm dünyaya yayılan Makarna Menüsü ile devam ediyor.

Address Istanbul özel menüsünde yer alan gurme makarnalar, lezzetleri kadar Şeflerin özgün dokunuşlarıyla görsel şölene dönüşen sunumlarıyla da iştah kabartıyor. Gurme makarnalara yer veren tadım menüsünde; son yılların beslenme trendi glütensiz beslenmeye uygun Glütensiz veya Kepekli Penne’nin yanı sıra, et tüketmeyen makarna severlere özel Patlıcanlı Rigatoni, brokoli ve balkabaklı Casarecce ve Porçini mantarlı Fettucini yer alıyor.

Safranlı Risotto’dan Dana Etli Gnocchi’ye gurme tatlar
Gurme makarnalar menüsünde yer alan ve et severlerin favorisi olmaya aday lezzetler iştah kabartıyor. Ağır ateşte pişirilmiş dana etiyle hazırlanan ve Osmanlı mutfağından miras alınan safranla tatlandırılan Safranlı Risotto, panelenmiş tavuk ciğeri ve mevsim sebzeli Fırınlanmış Sebzeli Risotto, mini köfteler, Porçini mantarı ve siyah trüfün bir araya geldiği Calamarata, pastırmalı ve bol parmesanlı Spagetti Carbonara, en taze deniz mahsulleriyle parmak ısırtan Mürekkep Balıklı Spaghetti ve pancarın başrolde olduğu Pancarlı Pappardelle, makarna severleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT