Anneler Günün'de Özel Anlar

Anneler Günün'de Özel Anlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Anneler Günün'de Özel Anlar

Four Seasons Hotel Bosphorus anneleri yaz tadında bir brunch’a davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2019

Four Seasons Hotels Istanbul, Anneler Günü için lezzet ve sürprizlerle dolu zengin brunch’ları ile unutulmayacak bir gün hazırlıyor. Özel dekoru ve Bodrum beldelerinin ismini taşıyan renkli büfeleriyle Four Seasons Hotel Bosphorus anneleri yaz tadında bir brunch’a davet ederken, Tarihi Yarımada’nın zarif oteli Four Seasons Hotel Sultanahmet, benzersiz avlusunda zengin bir brunch sunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus, Boğaz’ın yanı başında konumlanan terasında isimleri Bodrum beldelerinden esinlenen brunch büfeleriyle anneleri misafir ediyor. Hande Ateş Band’in performansı eşliğinde, Gümüşlük, Yalıkavak, Turgutreis ismini taşıyan büfelerde, zengin kahvaltı seçenekleriyle birlikte döner istasyonu, çağ kebabı ve barbekü alternatiflerinin olduğu birçok lezzet sunuluyor. Deniz ürünü tutkunları için hazırlanan sushi ve istiridye büfesi de lezzet şöleni yaşatıyor. Tatlı büfesi ise gerek lezzetleri gerekse görselliği ile Anneler Günü Brunch’ını unutulmaz kılıyor. Four Seasons Hotel Bosphorus bu özel günde çocukları da unutmayarak eğlenceli etkinlikler hazırladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT