Annenize İstanbul'da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Annenize İstanbul'da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Annenize İstanbul'da Unutulmaz Bir Gün Hediye Edin

Izaka Restaurant, 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel, enfes bir serpma kahvaltı ve trio dinletisinden oluşan muhteşem bir program hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2018

Annelerine unutulmaz bir Anneler Günü yaşatmak isteyenlerin adresi CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul... Boğaz’ın büyüleyici manzarasına tamamen hakim olan İzaka Restaurant, 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel, enfes bir serpma kahvaltı ve trio dinletisinden oluşan muhteşem bir program hazırladı. CVK Safira Spa ise annelere masaj hediye ediyor; 13-17 Mayıs tarihleri arasında ikinci Aromaterapi ve Bali masajı ücretsiz...

Yaşattığı misafirperverlik mirasını kusursuz hizmet ve eşsiz Boğaz manzarası ile buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul; Anneler Günü’nde İzaka’da seçkin lezzetlerle dolu keyifli bir kahvaltı ve canlı Trio dinletisi sunuyor. CVK Safira Spa ise iki adet Aromaterapi ya da Bali masajının tek bir masaj fiyatıyla ücretlendirildiģi arındırıcı bir deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT