Any’de Hafta Sonu Brunchları Başladı!

Any’de Hafta Sonu Brunchları Başladı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Any’de Hafta Sonu Brunchları Başladı!

Şehrin en güzel noktasında misafirlerini ağırlayan Any İstanbul, 11:00 – 15:00 saatleri arasındaki açık büfesiyle hafta sonu keyfinize lezzet katıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 19, 2016

Güler yüzlü ekibi, ev sıcaklığındaki ortamı ve leziz sunumları ile şehirdeki en güzel anılara ev sahipliği yapan Any İstanbul, zengin açık büfesindeki birbirinden özel seçenekleri ile hafta sonu neşenizi arttırarak, Pazartesi sendromunu hafifletip damaklarınızda lezzetli tatlar bırakıyor.

Any İstanbul’un açık büfesinde; taze yapılmış ekmekler, yumurta seçenekleri, hamur kızartması, salçalı sosis, kuymak, çiğ börek ve şarküteri tabağı gibi birçok seçenek bulunuyor. Tadına doyamayacağınız tatlı çeşitleri ile kedinizi şımartırken, keyifli kahvaltınıza eşlik edecek taze hazırlanmış kokteylleri ise mutlaka denemelisiniz.

Samimi ortamıyla evdeymiş hissini yaşayacağınız Any İstanbul, özel lezzetleri, iştah açan sunumları, güzel müzikleriyle her Cumartesi ve Pazar günü saat 11.00 – 15:00 arasında alışılagelmişin dışında bir gün geçirmek isteyenleri brunch keyfinde bekliyor!

www.anyistanbul.com

Her Pazar saat 11:00 – 15:00 arası

Adres: Arnavutköy Mahallesi, Bebek Caddesi, No 71/A, Beşiktaş, İstanbul
İletişim: 0212 265 02 69

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT