Bağımlılık Yaratacak Yeni Crunchy’li Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bağımlılık Yaratacak Yeni Crunchy’li Lezzetler

Dünyada sadece Lavazza şubelerinde satılan bu yeni crunchy’ler ve soslarla kahve keyfinizi tamamlayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 25, 2013

Sevilen İtalyan kahve markası Lavazza, 2013 bitmeden mönüsüne farklı lezzetler eklemek için adeta yarışıyor. Dünyada da ilk kez 2013 yılı başında piyasaya sunduğu crunchy’li ürünleri ile Lavazza, sıcacık kahvelerin yanına çıtır bisküvileri ekliyor.

Yepyeni cruchy’li ürünlerini best coffe shoplar’larda ilk kez sunduğu soğuk kahvelerde kullanan Lavazza, şimdi de çıtır bisküvili lezzetler ile karşımıza çıkıyor. Birbirinden leziz bisküviler, özel Lavazza soslarla birlikte harika, sıcacık kahvelerinizi tatlandırıyor. Gerçek İtalyan kahvelerinizi tatlandıracak üç ayrı sos sayesinde kahvenizi zevkle yudumlarken, beyaz çikolatalı, Nutella’lı veya antep fıstıklı üç farklı crunch bisküviyi de lezzet şölenine eklemiş olacaksınız.

Dünyada sadece Lavazza şubelerinde satılan bu yeni crunchy’ler ve soslarla kahve keyfinizi tamamlayın.

Biscotto Crock/Çikolatalı Çıtır Kurabiyeli Sos
Lavazza araştırma departmanı tarafından yaratılan çikolatalı çıtır kurabiyeli mükemmel bir sos. Kahvelerin içerisine katarak farklı lezzetler yaratabilirsiniz. Kıvamlı Nutellalı sos eriyerek kahveye lezzet eklerken, aynı zamanda gevrek kurabiyelerin tadına varabilirsiniz. Özel kıvamı sayesinde çıtır kurabiye dokusunu sıcak ve soğuk kahvelerin içersinde dahi kaybetmiyor.

Cioccobianco/Beyaz Çikolatalı Gevrek Beze ile tatlandırılmış sos
Lavazza araştırma departmanı tarafından yaratılan, beyaz çikolatalı, fındık ve acıbadem ile tatlandırılmış mükemmel bir sos. Kahvelerin içerisine katılarak farklı lezzetler yaratabilirsiniz. Kıvamlı beyaz çikolatalı sos eriyerek kahveye lezzet katarken, diğer yandan gevrek kurabiyeleri yiyebiliyorsunuz. Özel kıvamı sayesinde beze ve kurabiye çıtır dokusunu, sıcak ve soğuk kahvenin içerisinde dahi kaybetmiyor.

Pistacchio/Çıtır minik kurabiyeli, Antep fıstığı ile tatlandırılmış sos
Beyaz çikolata ile kaplanmış Antep fıstığı ile hazırlanan minik kurabiyeler. Lavazza araştırma departmanı tarafından yaratılan, beyaz çikolatalı, fındık ve acıbadem ile tatlandırılmış mükemmel bir sos. Kahvelerin içersine katılarak farklı lezzetler yaratabilirsiniz. Kıvamlı antep fıstıklı sos eriyerek kahveye lezzet katarken, diğer yandan gevrek kurabiyeleri yiyorsunuz. Özel kıvamı sayesinde, acıbadem ve antep fıstığının mükemmel uyumu ile hazırlanmış minik lezzet topları gevrek dokusunu, sıcak ve soğuk kahvenin içerisinde dahi kaybetmiyor.

www.lavazzaturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT