Boğaz’in Kalbinde Kusursuz Düğünler Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da

Boğaz’in Kalbinde Kusursuz Düğünler Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Boğaz’in Kalbinde Kusursuz Düğünler Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da

Düğün günlerinde ise çifte eşlik eden “Wedding Fairy”, kişisel butler hizmetiyle en heyecanlı günlerinde her detayın kusursuz olmasını sağlıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2023

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, kusursuz bir düğün deneyimi için tasarlanmış özel hizmetleri ve mükemmel konumuyla ile çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Düğün öncesi hazırlıklardan yıl dönümlerine kadar tüm süreç boyunca çiftlerin yanında yer alarak onların en özel anlarında eşlik eden Shangri-La Bosphorus, Istanbul, evlenen çiftlere özel dersler ve kişisel butler hizmeti gibi özel hizmetlerin yanı sıra, Rolls Royce limuzin ile romantik bir İstanbul şehir turu yapma imkanı da sunuyor.

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Boğaz’ın enfes manzarası ve romantizmini, özgün misafirperverliği ve üstün hizmet kalitesi ile buluşturmaya devam ediyor. Türk ve Asya misafirperverliğinin kusursuz birleşimini sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, kişiselleştirilmiş servis anlayışı ve alanında uzman ekiplerin danışmanlığı ile düğün ve kutlamaların gözde ve sofistike adresi olarak öne çıkıyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un görkemli balo salonu, ihtişamla zarafeti buluşturan dekorasyonu ve geniş fuaye alanı ile dikkat çekerken, yetenekli şeflerin hazırladığı enfes düğün menüleriyle davetlilere unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, masalsı bir deneyim yaşatmak için A’dan Z’ye tüm düğün sürecinde çiftin mutluluğu için özen gösteriyor. Düğün öncesi iki aylık ücretsiz sağlık kulübü üyeliği ayrıcalığına sahip olan çiftler, en özel günlerine hazırlanırken form tutmaya devam ediyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul, düğün hazırlığı sürecinde özel antrenör ile ücretsiz ders yapma ayrıcalığını sunan tek otel olarak farkını ortaya koyuyor. Asya’nın iyileştirici felsefesinden ilham alan CHI, The Spa’da ise çiftler, düğün öncesi ücretsiz olarak tercih edecekleri masaj ile hem bedenlerini hem de ruhlarını dinlendiriyor. İstanbul’da, ikonik otomobil Rolls Royce’a sahip tek otel olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, çiftler için ilham dolu bir imza deneyim daha tasarladı. Çiftlere, diledikleri zaman değerlendirebilecekleri beş saatlik büyülü bir İstanbul turu hediye eden Shangri-La, limuzinde birbirinden özel ikramlar ve müzik seçenekleri de sunuyor.

Düğün günlerinde ise çifte eşlik eden “Wedding Fairy”, kişisel butler hizmetiyle en heyecanlı günlerinde her detayın kusursuz olmasını sağlıyor.

O muhteşem günün üzerinden tam bir yıl geçtiğinde, yıl dönümünü kutlaması da Shangri-La’nın hediyesi olarak sunuluyor. Çift, masalın başladığı adres Shangri-La’da Boğaz’a karşı romantik bir konaklama ve kahvaltı ile kutluyor.

Geliştirilmiş sağlık ve güvenlik protokolleri Shangri-La Cares standartları ile sunulan bu deneyimler sayesinde Shangri-La’da evlenen çiftler, hayatlarının en özel yolculuğunun keyfini lüks dokunuşlar eşliğinde çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT