Bu Lezzetler Ramazan Sofralarına Çok Yakışacak

Bu Lezzetler Ramazan Sofralarına Çok Yakışacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bu Lezzetler Ramazan Sofralarına Çok Yakışacak

Kahve Dünyası, Ramazan ayında misafirlerine çok sevecekleri, muhteşem lezzetler sunuyor. Tadına doyulmayan Fındık Kremalı Calzone, Tahinli Fit Kurabiye ve Tahinli Sufle, ister iftarda tatlı niyetine ister iftar sonrası içilen kahvelerin yanına eşlikçi olarak tüketilebiliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2024

‘Hepimizin Ortak Noktası’ Kahve Dünyası, Ramazan’da misafirlerine, sevdiklerine alışılmış dışında tatlar sunmak isteyenlere Fındık Kremalı Calzone, Tahinli Fit Kurabiye ve Tahinli Sufle’yi öneriyor.

Kahve Dünyası, Ramazan ayında misafirlerine çok sevecekleri, muhteşem lezzetler sunuyor. Tadına doyulmayan Fındık Kremalı Calzone, Tahinli Fit Kurabiye ve Tahinli Sufle, ister iftarda tatlı niyetine ister iftar sonrası içilen kahvelerin yanına eşlikçi olarak tüketilebiliyor. Fındık Kremalı Calzone, hem görüntüsü hem de lezzetiyle iştah açıyor. Taptaze Calzone hamurunu, Kahve Dünyası’nın ikonik lezzetlerinden biri olan Fındık Kreması’yla buluşturan Fındık Kremalı Calzone, üzerindeki pudra şekeri ve çikolata sosuyla tamamlanıyor.

Tahinli Fit Kurabiye, şeker tüketmek istemeyenlerin, sağlıklı beslenenlerin tercihi oluyor. Rafine şeker ve glüten içermeyen Tahinli Fit Kurabiye, lezzetini kakao nibi ile zenginleştirilmiş tahin, hurma ve bademden alıyor. Sufle sevenlerin yeni favorisi Tahinli Sufle ise beyaz çikolata ve tahinle damaklarda bir lezzet şöleni yaşatıyor. Tahinli Sufle’de Kahve Dünyası’nın kendi üretimi olan tahin kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT