Bunu Yiyenden Hesap Alınmayacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Bunu Yiyenden Hesap Alınmayacak

Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nin içinde yer alan BVS Group’a ait ‘Memnuni By Günay’ Restaurant menüsüne, Ramazan’a özel olarak ‘Metrelik Kebap’ seçeneğini de ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2013

Memnuni By Günay Restaurant’ta yeni uygulama: İftarda, 1,5 metre kebap Yiyenden hesap alınmayacak.

Yılların deneyimi ve becerisiyle hazırlanan lezzetli yemekler, iftar sofralarına ayrı bir tat katıyor. Bu arada bazı restoranlar uyguladıkları ilginç promosyonlarla iftar sofralarını neşelendirmeyi amaçlıyorlar.

Aqua Florya Alışveriş Merkezi’nin içinde yer alan BVS Group’a ait ‘Memnuni By Günay’ Restaurant menüsüne, Ramazan’a özel olarak ‘Metrelik Kebap’ seçeneğini de ekledi.

Kebap konusunda 30 yıllık deneyime sahip Adanalı Mecit Dirim ustanın hazırladığı 1,5 metrelik Adana Kebabı, restoranın en çok tercih edilen tatları arasında yer alıyor.

‘Memnuni By Günay’ Restaurant yönetimi, genelde 4 kişinin rahatlıkla doyabildiği 1,5 metrelik kebabı iftarda bir oturuşta ve tek başına yiyebilen müşteriden hesap alınmayacağını duyurdu.

Metrelik Kebap Malzemesi:
Kuzu Eti
Kuyruk yağı
Maydanoz
Kırmızı Biber
Pul Biber
Tuz

Yapılışı:
Kuzuları bütün olarak alınıp, içi özenle ayrıldıktan sonra 4 ana malzeme ile karıştırılıyor. İşin püf noktası, kıymanın elde hazırlanmasıdır. Bir ölçek kıymaya, çeyrek ölçek kuyruk yağı eklenir. Kıymanın içine dinlendirilmiş kırmızı biber, pul biber, ve maydanoz ilave ediliyor. Kıymanın yoğurulması ve buzdolabında dinlendirilmesi önemlidir. Tuz bu karışıma, kıyma şişe tutturulmadan önce eklenmeli ve karışım yeniden iyice yoğrulmalıdır.

Metrelik kebap, ızgarada pişmiş domates, biber, bulgur pilavı, sumaklı sogan salatası ve yesil salata ile servis yapılır. Kebabın boyu, isteğe göre 2 buçuk metreye kadar çıkarılabiliyor.

İftar Menü: 39.90 TL

Adres: Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi- Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Cad. No:93 Florya
Rezervasyon: 0 212 663 33 33
info@memnuni.com
www.memnuni.com

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT