Burgerlere Yeni Bir Soluk

Burgerlere Yeni Bir Soluk

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burgerlere Yeni Bir Soluk

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, birbirinden farklı burgerlerin sunulacağı yeni burger menusu ile tabakları lezzetle dolduracak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2014

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’in Amerika’lı Şef Manuel Evan Sotomayor önderliğinde hazırlanan yeni burger menusu lezzet düşükleri tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Çeşitli baharat ve sosların uyumunu muhteşem sunumlarla zenginleştiren otelin deneyimli şefleri, yeni hazırladıkları Burger menü ile oldukça iddialı. Burgerlere yeni bir bakış açısı getiren menu, sıcak ve samimi bir ortam sunan Living Room’da, şık ambiyansı ile Arts Restaurant’ta ve İstanbul’un nefes kesen boğaz manzarasına sahip Bar 212’de servis edilecek.

Ev yapımı barbekü soslu tavuk burger, avakado püresi ile zenginleştirilmiş hindi burger gibi klasik lezzetlerin yanı sıra, çıtır kızarmış yengeçli burger, Gouda ve Danimarka Blue Cheese ile tatlandırılan Heart Attack Burger misafirleri yeni lezzetlerin keşfine çıkarıyor. Menünün özel spesiyali ise muz ile tatlandırılmış brioche ekmeğinde servis edilen kaz ciğerli burger.

Renaissance Istanbul Bosphorus’un yeni burger menüsünü deneyimlemek için 0212 340 70 00 numaralı telefondan rezervasyon yapılabiliyor.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel hakkında detaylı bilgi renaissanceistanbulbosphorus.com adresinden alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT