Çınar Hotel’den Canım Babam Havuz Paketi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çınar Hotel’den Canım Babam Havuz Paketi

19 Haziran 2011 Pazar günü... Özel... Neden? Çünkü Babalar Günü... Madem babalara adanmış o gün, kutlanacak elbette... Ama nerede? Diyenlere Çınar Hotel, hoş bir alternatif.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 13, 2011

13.05.2011

19 Haziran 2011 Pazar günü... Özel... Neden? Çünkü Babalar Günü... Madem babalara adanmış o gün, kutlanacak elbette... Ama nerede? Diyenlere Çınar Hotel, hoş bir alternatif... Ailece havuz keyfi hem de... O güne özel hazırlanan “Canım Babam Havuz Paketi”... Sıcak bir yaz gününde Çınar’da arıtılmış deniz suyunda yüzmek; pakete havuz girişi ile birlikte Babalar Günü Öğle Yemeği Mönüsü de dahil üstelik. Babalar başka ne isteyebilir ki?..

Babalara, özel günlerde bir şey bulmak zordur çoğu zaman... Babalar Günü için `hediyeyi boş verelim, birlikte bir program yapalım` diyenlere Çınar Hotel`in önerisi, "Canım Babam Havuz Paketi"...

Bu özel paket, havuz girişi ile birlikte Babalar Günü Öğle Yemeği Mönüsü`nü de içermekte. Sabahtan ailece havuza giriş yapmak, rahat şezlonglarda yerinizi almak, sıcak bastıkça kendinizi serin sulara atmak, arıtmalı deniz suyu dolu olimpik havuzda bol bol kulaç atmak, sohbet etmek, dinlenmek... Öğlen yemeği olarak Babalar Günü Özel Mönüsü`nden önce hafif bir salata ardından Çınar’ın lezzetli dönerinden tatmak... Bu mönüye bir bira veya soft drink de dahil zaten. “Canım Babam Havuz Paketi”nin kişi başı fiyatı da sadece 75 TL.

Geçtiğimiz yıllardan tecrübe edinildiği üzere gelecekler acele etsinler. Zira o gün kapasite dolduğu anda ne yazık ki geç kalanlar geri dönmek zorunda kalabilirler!..

Adres: Fener Mevkii 34149 Yeşilköy İstanbul
Telefon: 0212 663 29 00
Web: www.cinarhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT