Çırağan Palace Kempinski İstanbul’dan Yılbaşına Özel Aktiviteler

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’dan Yılbaşına Özel Aktiviteler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski İstanbul’dan Yılbaşına Özel Aktiviteler

Şahane bir saray bahçesi konseptine bürünerek yenilenen Gazebo, gösterişli ambiyansı, servis stili ve menüsüyle şehrin en popüler beş çayı servislerini Aralık ayı boyunca yılbaşı temasıyla buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 22, 2023

Yeni yılı birbirinden ihtişamlı kutlamalarla karşılamaya hazırlanan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, görkemli tarihi saray atmosferi, yenilenen otel odaları ve restoranlarıyla misafirlerine yeniliklerle dolu unutulmaz yılbaşı deneyimleri sunuyor.

Yenilenen Gazebo’da Yeni Yıl Temalı Akşamüstü Beş Çayları
Şahane bir saray bahçesi konseptine bürünerek yenilenen Gazebo, gösterişli ambiyansı, servis stili ve menüsüyle şehrin en popüler beş çayı servislerini Aralık ayı boyunca yılbaşı temasıyla buluşturuyor. Yeni yıl konseptli beş çayı; ev yapımı zencefilli yeni yıl kurabiyeleri, yılbaşı neşesini yansıtan çikolatalar, pastalar, kekler, ara sıcaklar, leziz soğuk atıştırmalıklar ve daha birçok enfes lezzet ve özel içecekler damakları şenlendiriyor. Tüm bu lezzetlere eşlik eden Boğaz manzarası ise sohbetlere keyif katıyor. Aralık ayı süresince her gün 15:00-18:00 arasında sunulan yeni yıl temalı beş çayı için rezervasyon gereklidir.

Yılbaşına Özel Lezzetlerle Dolu Çırağan Brunch’ı
Aralık ayı boyunca otelin yenilenen restoranında yepyeni konseptlerle servis edilen yeni yıl temalı brunch lezzetleri, birbirinden çeşitli içerikleriyle Boğaz’a karşı keyifli dakikalar vadediyor. Yılbaşına özel olarak 3, 10, 17, 24 Aralık 2023 Pazar günleri 12:30-16:30 saatleri arasında servis edilecek açık büfe brunch için rezervasyon gereklidir.

Michelin Ödüllü Tuğra Restoran’ın İhtişamında Yeni Yıl Gala Yemeği; 31 Aralık 2023
Osmanlı ve Türk mutfağının dünyaya açılan ödüllü kapısı Tuğra, 31 Aralık gecesi yeni yıl için oluşturduğu özel menüsünü canlı müzik eşliğinde lezzet tutkunlarına sunuyor. Şef Emre İnanır’ın özel tariflerinden oluşan menüde açılışı enfes bir “amuse bouche” yapıyor. Portakallı havuç püresi, siyah havyar ve mandalina soslu Çanakkale Deniz Tarağı; kerevit ile doldurulmuş baklava böreği ve ekşi erikli oruk; sıcak humus, mini kumpir, kurutulmuş el yapımı pastırma ve nar pekmezinde armut ile servis edilen dana pöç gibi eşsiz lezzetleri, acı badem kurabiyesinde manda yoğurdu, zerde ve kızılcık soslu Türk kahvesinde çikolata gibi enfes tatlılar takip ediyor. Michelin Rehberi’nin tavsiye listesinde bulunan ve aynı zamanda ‘Servis Ödülü’ne layık bulunan Tuğra’da yeni yıla özel gala yemeği için rezervasyon gereklidir.

Çırağan Balo Salonu’nda Yılbaşı Gala Yemeği; 31 Aralık 2023
Çırağan Palace Kempinski İstanbul; Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda düzenlenecek Yılbaşı Gala Yemeği ile misafirlerini yeni yılı ihtişam içinde karşılamaya davet ediyor. Görkemli davetlerin eşsiz adresi Çırağan Balo Salonu’nda konuklar mekânın her detayında lüks dokunuşları hissederken, Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle tam bir ziyafet yaşayacak. Yılbaşına özel enfes tatlarla dolu açık büfe lezzetleri, özel kokteyller, keyifli canlı müzik ve DJ performansı ile birleşecek ve misafirlere, Saray’ın Boğaz’a karşı eşsiz konumunda yeni yıla harika bir başlangıç yapma fırsatı sunacak. Balo Salonu’nda yeni yıla özel gala yemeği için rezervasyon gereklidir.

Yılbaşı partisinin favori adresi: Le Fumoir; 31 Aralık 2023
Şehrin en popüler mekanlarından Le Fumoir, Çırağan Sarayı’nın bahçesinde, palmiye ağaçlarının altındaki şahane atmosferinde konuklarını DJ performansının renk katacağı eğlence dolu bir yılbaşı partisine davet ediyor. Hafif atıştırmalıklar ve bir kadeh karşılama içeceğinin dahil olduğu, 19:00-01:00 arası devam edecek yılbaşı partisi için rezervasyon gereklidir.

Yenilenen Lezzetler ve Konsept ile Yeni Yıla Özel Çırağan Brunch’ı; 1 Ocak 2024
Otelin yenilenen restoranı, yeni yılın ilk gününü benzersiz bir brunch ziyafetiyle karşılamak isteyenleri “Yeni Yıla Özel Brunch” servisinde ağırlıyor. Birbirinden zengin içeriklerle gerçek bir ziyafet şöleni sunan özel brunch’ta enfes lezzetlere muhteşem Boğaz manzarası eşlik ediyor. 1 Ocak 2024 Pazar günü saat 12:30-16:30 arası servis edilecek özel açık büfe brunch için rezervasyon gereklidir.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için diningreservations.ciraganpalace@kempinski.com adresine e-posta atabilir veya 0(212) 326 46 46 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yılbaşına Özel Konaklama Paketi 2024 yılına görkem ve ışıltı içinde başlangıç yapmak isteyenleri, Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un yenilenmiş otel odalarında özel konaklama deneyimleri bekliyor. Yeni yıla özel konaklama paketi, tarihi sarayın ikinci katında yer alan ihtişamlı Çırağan Balo Salonu’nda canlı müzik eşliğinde enfes açık büfe gala yemeği, seçili alkollü içecekler, özel kokteyller, alkolsüz içecekler ve yeni yıl coşkusunu yansıtan yılbaşı brunch’ı ile konukların beğenisine sunuluyor. Minimum iki gece için geçerli olan yılbaşı konaklama deneyimleri için 0(212) 326 46 46 aranabilir veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com adresine e-posta ile ulaşılabilir.

Özel Kutlamalar
Yılbaşında sevdikleriyle birlikte özel kutlamalar ve yeni yıl organizasyonları yapmayı arzu edenler, otelin Satış Ekibi ile 0(212) 326 45 45 numaralı telefon veya meetings.istanbul@kempinski.com e-posta adresinden iletişime geçebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT