Cloud 34’te Şehrin Keyfini Bulutların Üzerinde Yaşayın

Cloud 34’te Şehrin Keyfini Bulutların Üzerinde Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cloud 34’te Şehrin Keyfini Bulutların Üzerinde Yaşayın

İstanbul’un kalbinde yer alan Hilton İstanbul Bomonti’nin roof barı Cloud 34, şehrin ışık-ları eşliğinde özgün, yenilikçi ve ayrıcalıklı bir eğlence deneyimi sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2023

Hilton İstanbul Bomonti'nin 34. katında yer alan ‘Cloud 34’, şehrin keyfini çıkarmak isteyenlere lezzetin eğlenceyle buluştu-ğu bir deneyim sunmak için kapılarını yeniden araladı.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti'nin roof’unda yer alan ve eşsiz şehir manzarası ile dikkat çeken Cloud 34, İstanbul gecelerine ev sahipliği yapmaya başladı.

İstanbul’un kalbinde yer alan Hilton İstanbul Bomonti’nin roof barı Cloud 34, şehrin ışık-ları eşliğinde özgün, yenilikçi ve ayrıcalıklı bir eğlence deneyimi sunuyor.

Bulutların üstünde keyfi ve eğlenceyi buluşturan Cloud 34, birbirinden renkli ve sıra dışı kokteylleri, özel içki sunumları ve yetenekli şeflerin hazırladığı özel lezzetler ile İstan-bul’un vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Cloud 34’ün yaratıcı barmenlerinin im-za kokteyllerine şehrin stresini atan müziğin tınısı eşlik ediyor.

Asya Mutfağı’nın en özel lezzetleri
Cloud 34, misafirlerine zengin menüsüyle en favori atıştımalıklardan Uzak Doğu'nun eş-siz lezzetlerine uzanan geniş bir seçenek sunuyor. Asya mutfağının en özel lezzetlerinden sushi ve sashiminin farklı seçeneklerini de deneyimleyebileceğiniz Cloud 34’te şehrin keyfini bulutların üzerinde yaşayacaksınız.

Cloud 34, Hilton İstanbul Bomonti’nin hizmet kalitesini şehrin ritmine uygun eğlence ve lezzet anlayışıyla birleştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT