Çünkü Aşk Kutlanmaya Değer

Çünkü Aşk Kutlanmaya Değer

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çünkü Aşk Kutlanmaya Değer

Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 14 Şubat’ta sevdiğiyle romantik bir gün geçirmek isteyen çiftler için harika alternatiflerle dolu özel aşk paketleri hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2018

Uluslararası otel grubu Rotana’nın Türkiye’deki ilk otelleri Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 14 Şubat’ta sevdiğiyle romantik bir gün geçirmek isteyen çiftler için harika alternatiflerle dolu özel aşk paketleri hazırladı.

İkonik ve etkileyici mimarisiyle Anadolu Yakası’nın prestijli otelleri Burgu & Tango Arjaan by Rotana, 14 Şubat’ı hem şehrin merkezinde, hem de herşeyin uzağında geçirmek isteyen çiftler için romantik kutlama alternatifleri sunuyor.

Burgu & Tango Arjaan by Rotana’nın ödüllü şefleri tarafından hazırlanan özel Sevgililer Günü menüsünde gravyer peynirli, kırmızı şaraplı poşe soğan çorbası, üzerinde rokalı salatası narenciye fümesi ile avokadolu frambuaz salsa, füme kereviz graten, ıspanak kreması eşliğinde Toscana usulü dana antrikot ve son olarak da aşk iksiri egzotik orman meyveli ve bitter çikolatalı dolgulu kalp pasta yer alıyor. Bu özel menüye ayrıca bir şişe şarap ve gece boyunca canlı piyano dinletisi ile birbirinden güzel aşk şarkıları eşlik ediyor.

Burgu & Tango Arjaan by Rotana; modern, stil sahibi ve konforlu süit odalarında Sevgililer Günü’ne özel gül yaprakları, kalp şeklinde pasta ve bir şişe şarap ikramı gibi romantik ayrıntılarla bugünü siz ve sevdiğiniz için özel ve anlamlı kılıyor. Ayrıca konaklamanız boyunca Oda Servisinden %25 indirim ayrıcalığıyla faydalanabilir ve Bodylines Fitness & Wellness Club’ta sevdiğinizle birlikte kışın yüzme keyfini yaşayabilir ya da buhar odası ve saunada rahatlayabilirsiniz.

Burgu & Tango Arjaan by Rotana’nın Sevgililer Günü paketleri 269 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rezervasyon yaptırmak ve daha fazla bilgi almak için +90 216 500 7777 numaralı telefonu arayabilir veya res.burgutango@rotana.com adresine mail gönderebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT