CVK Park Bosphorus’ta 2019’u Lezzet ve Eğlence Dolu Bir Başlangıç ile Karşılayın

CVK Park Bosphorus’ta 2019’u Lezzet ve Eğlence Dolu Bir Başlangıç ile Karşılayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri CVK Park Bosphorus’ta 2019’u Lezzet ve Eğlence Dolu Bir Başlangıç ile Karşılayın

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un yılbaşı programıyla yeni yılı eşsiz lezzetler, eğlence ve sürprizlerle karşılamaya hazır olun!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2018

Şehrin kalbindeki lokasyonu, kusursuz hizmet anlayışı ve büyüleyici atmosferiyle İstanbul’un en özel adreslerinden biri olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, 2019’u sevdikleriyle birlikte lezzet ve eğlence dolu bir akşamla karşılamak isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. İstanbul Balo Salonu’nun görkemli atmosferinde gerçekleşecek yılbaşı galasında CVK İstanbul konuklarını eşsiz bir müzik ve lezzet ziyafeti bekliyor. Gecede uluslararası repertuvarını seslendirecek Rıza Cumhur Demir’in muhteşem performansına, Executive Chef Eyüp Çevik'in hazırladığı çok özel lezzetler eşlik ediyor.

Gecenin menüsünde ise ılık peynir brulee, akçaağaç talaşında fümelenmiş vişneli kaz ciğeri, kalamarlı risotto, enginarlı siyez bulguru kreması, porçini mantarı ve porto şarap sos ile ağır ateşte pişirilmiş dana kaburga ve ızgara dana madalyon gibi damakta iz bırakan lezzetler yer alıyor. Gecenin tatlı kapanışını ise çarkıfelek soslu yaban mersini dondurması ile limon ve fesleğenli beyaz çikolatalı mus yapıyor.

Yeni yıl brunch’ı eşliğinde konaklama paketleri

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, misafirlerine yeni yıla özel konaklama paketleri de sunuyor. Eşsiz Boğaz manzarasına sahip süitlerde konaklayan misafirler kişiye özel hizmet alacakları ‘butler servisi’ ile yeni yıla kendilerini şımartarak girme ayrıcalığına sahip oluyor. Hezarfen Bar& Lounge göz alıcı brunch büfesiyle yılın ilk gününe keyifli bir başlangıç imkanı sunarken; 6-12 yaş arası çocuklar için özel kurulacak Mini Clup’ta ise açık büfe ve eğlenceli animasyon gösterileri minikleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT