Delimonti’de Kahvaltı Keyfi Bir Başkadır

Delimonti’de Kahvaltı Keyfi Bir Başkadır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti’de Kahvaltı Keyfi Bir Başkadır

Delimonti, yenilenen ve zenginleşen kahvaltı menüsü ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2019

Gastronomi market ve restoran konseptini evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, yenilenen ve zenginleşen kahvaltı menüsü ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Şehrin karmaşası içinde güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için Delimonti’de özel lezzetlerden oluşan serpme kahvaltının yanı sıra pek çok seçenek de bulunuyor.

Delimonti’nin zengin serpme kahvaltısında; Ezine beyaz peynir, göbek kaşar, lokum peynir, sepet peynir, Erzincan tulum peyniri, füme kaburga, Tokat bez sucuk, Kars gravyeri, Kastamonu pastırma, Şebinkarahisar cevizi, kuru Ege inciri, siyah zeytin, Çengelköy salatalık, bahçe biber, bahçe yeşillikleri ve sahanda tereyağlı yumurta gibi birbirinden lezzetli çeşitler yer alıyor.

Muhlama, menemen ve sahanda sucuğun yanı sıra tereyağlı, sucuklu, kavurmalı ve pastırmalı olarak sunulan sahanda yumurta menünün diğer kahvaltılık lezzetlerinden. Yerel tatlara kendi yorumunu katarak misafirlerine sunan Delimonti’de turşu kavurması ve sıcak peynir gibi alternatifler ile de haftanın her günü kahvaltı sofraları keyifleniyor.

Misafirler ayrıca Delimonti’nin gastronomi marketinden alışveriş yaparak özel tedarik edilen ürünlerin keyfini evlerinde de çıkarabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT