Dev Gibi Yeni Ürün: Popeyes® XL Sandviç

Dev Gibi Yeni Ürün: Popeyes® XL Sandviç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dev Gibi Yeni Ürün: Popeyes® XL Sandviç

Eşsiz tarifleriyle geleneksel lezzetleri birbirinden özel tatlarla birleştiren Popeyes®, tavuk etinden vazgeçemeyenlere özel, lezzeti de kendisi de dev gibi olan enfes ‘XL Sandviç’ sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 24, 2021

Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Popeyes®, yepyeni lezzetiyle XL doyurmaya devam ediyor. Hem doyurucu menüleriyle hem de lezzetiyle eşsiz anlar yaratan Popeyes®, tavuk etinden vazgeçemeyenlere özel dev fileto eti ile enfes ‘XL Sandviç’ sunuyor. XL doyuran, yepyeni dev fileto eti, tereyağlı ekmeği, kıtır kıtır turşusu ve mayonezi ile hazırlanan Popeyes® XL Sandviç, lezzet avcılarını bekliyor!

Tavuktan vazgeçemem diyenlerin lezzet durağı Popeyes® ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor
Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzet severlerin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, koronavirüse (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. İlk günden itibaren #evdek®al hareketini destekleyen ve birçok uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda, Tıkla Gelsin® yenilenmiş mobil uygulaması veya www.tiklagelsin.com web sitesi üzerinden, Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ile hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında hem görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Sipariş uygulamaları üzerinden 'Siparişimi Kapıya As' ve 'Temassız Teslimat' seçeneğiyle sosyal mesafe kuralına uyulurken, tüm paket servis siparişlerinde kullanılan ’Güvenli Paket' uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınarak en sağlıklı şekilde teslimatı gerçekleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT