Divan İstanbul Asia`da Her Zevke Uygun Menüler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan İstanbul Asia`da Her Zevke Uygun Menüler

Deniz mahsullerinden oluşan açık büfeden çay saati pastalarına kadar birçok lezzeti tadabileceğiniz menüler, farklı ve benzersiz tatlar arayanlar için…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2011

15.11.2011

Divan İstanbul Asia Brasserie’de, sonbahar ve kış ayları için birbirinden cazip menü seçenekleri hazırlandı. Deniz mahsullerinden oluşan açık büfeden çay saati pastalarına kadar birçok lezzeti tadabileceğiniz menüler, farklı ve benzersiz tatlar arayanlar için…

Divan İstanbul Asia Brasserie’de çalışanlara yönelik, her gün değişen set menüler hazırlandı. Zamanın kısıtlı olduğu öğle yemeklerinde “Quick Business Lunch” set menülerle en iyi lezzetleri tatma şansını bulabilirsiniz. Başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan bu menüler, hafta için her gün 11.30 – 14.00 arası sunuluyor. Set menülerin kişi başı fiyatı ise 30 TL.

“Beş çayı” saatlerinin vazgeçilmezi tatlı ve tuzlu lezzetler, Divan İstanbul Asia Brasserie’de sizleri bekliyor. Canlı piyano müziğinin yumuşak ritmiyle, birçok özel çay seçeneğinden birini veya kahvenizi yudumlayabilir, Divan’ın nefis mini sandviç ve dilim pastalarıyla arkadaşlarınızla sohbetlerinizi daha da tatlı ve keyifli kılabilirsiniz.

Divan İstanbul Asia Brasserie, sonbahar ve kış ayları için hazırladığı menü seçeneklerinde deniz mahsulleri sevenleri de unutmadı. Nefis balık çorbasını da içeren soğuk deniz mahsulleri büfesindeki sınırsız seçenekler ve balıkçı tezgahından seçilerek anında hazırlanan birbirinden taze balıklar, her Salı akşamı saat 19.00 – 23.00 arası lezzetseverlere sunuluyor.

www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT