Divan Otellerinden Sevgililer Gününe Özel Romantik Alternatifler

Divan Otellerinden Sevgililer Gününe Özel Romantik Alternatifler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Otellerinden Sevgililer Gününe Özel Romantik Alternatifler

Sevgililer Günü için özel paketler hazırlayan Divan, keyifli ve romantik bir gece geçirmek isteyen misafirlerine farklı seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

Şehrin farklı lokasyonlarındaki birbirinden seçkin otelleriyle Sevgililer Günü için özel paketler hazırlayan Divan, keyifli ve romantik bir gece geçirmek isteyen misafirlerine farklı seçenekler sunuyor.

Divan Grubu’nun Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Suites İstanbul G-Plus otellerinde güne özel hazırlanan menü, konaklama ve hediye seçenekleriyle çiftler 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tüm ihtişamıyla yaşayacak.

Özel sürpriz hediyeler Divan İstanbul’da
Divan İstanbul, seçkin konuklarına, yılın en romantik akşamını vadediyor. Divan İstanbul içerisinde bulunan Divan Lokanta’da canlı vokal ve piyano performansı eşliğinde romantik bir akşam yemeğinin çift kişilik fiyatı 450 TL. Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan ‘’Aşkınızı Şımartın’’ konaklama paketi ise; konaklama, kahvaltı ve 30 dakikalık çift masajı dahil 160 Euro + KDV’den başlayan fiyatlarla Divan İstanbul’da aşıkları bekliyor.

Tel: 0212 315 55 00

Divan İstanbul Asia’da aşkınızı tazeleyin
Divan İstanbul Asia, Sevgililer Günü’nü ayrıcalıklı kılmak isteyen çiftler için konaklamalı ve konaklamasız özel paket seçenekleri sunuyor. Turkuaz Restoran’da violin eşliğinde romantik bir yemek ve konaklamalı-konaklamasız alternatifleri ve ücretsiz SPA girişi ile Divan İstanbul Asia’ya bu özel günde rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Tel: 0216 625 00 00

Şehrin merkezinde aşk Divan İstanbul City
İstanbul’un en merkezi ve en modern bölgesinde yer alan Divan İstanbul City, romantik bir geceye ev sahipliği yapıyor. Divan Pub’da sevgililer günü yemeğinin iki kişilik fiyatı 259 TL. Bu özel günü otelde geçirmek isteyenler için akşam yemeği, kahvaltı dahil ücretsiz SPA hediyeli konaklama fiyatı ise 479 TL.
Tel: 0212 337 49 00

Divan Suites İstanbul G-Plus
İstanbul’un kendi dinamizmini yansıtan Divan Suites İstanbul G-Plus’ta romantik sevgililer günü için hazırlanan pakette; konaklama, odada özel ikramlar ve brunchın fiyatı 200 TL. Romantik bir akşam yemeği yemek isteyen çiftler için de eşsiz bir ambiyans hazırlayan Divan Suites İstanbul G-Plus’ta romantik müzikler eşliğinde gala yemeği ve limitsiz yerli içki kişi başı fiyatı 130 TL.
Tel: 0212 708 49 00

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT