Divan Restaurantlarında Sevgililer Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Restaurantlarında Sevgililer Günü

Sevgililer Günü’nü; nefis lezzetleri ve farklı sunumlarıyla Divan şefleri tarafından hazırlanan spesiyallerle ve Divan Restaurantlarının benzersiz atmosferinde kutlayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Sevgililer Günü’nü; nefis lezzetleri ve farklı sunumlarıyla Divan şefleri tarafından hazırlanan spesiyallerle ve Divan Restaurantlarının benzersiz atmosferinde kutlayın. Bebek’in nefis Boğaz manzarası, Kalamış Marina’nın şehrin stresinden uzaklaştıran dinginliği, Erenköy’ün insan kahkahalarıyla dolup taşan neşesi, Ataşehir’in merkezi konumunda sevdiklerinize unutamayacakları bir gün armağan edin.

Sevgililer Günü menüsünde; şampanya kokteyl ve çikolatalı tuil kornet içinde çilek, çıtır baklava yuvasında ördekli börek, enginar içinde deniz mahsulleri provansal ve ızgara karides, ricotta peyniri ve ıspanakla doldurulmuş domatesli ravyoli, pembe biber ile marine edilmiş somon madalyonları veya fırında kuzu incik bulunuyor. Tatlı olarak ise; Bailey’s krema sos ile çikolatalı kestane terin ve nane esanslı çilekli terin sunuluyor. ,

Bebek ve Kalamış Restaurantlarında Sevgililer Günü menüleri; limitsiz yerli içki dahil kişi başı 175 TL, Erenköy’de 150 TL ve Ataşehir’de 125 TL olarak belirlendi.

Divan Bebek : 212 2632973
Divan Kalamış: 212 4145703
Divan Erenköy: 216 3865236
Divan Ataşehir: 216 4565110

www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT