Sevgililer Günü’nü; nefis lezzetleri ve farklı sunumlarıyla Divan şefleri tarafından hazırlanan spesiyallerle ve Divan Restaurantlarının benzersiz atmosferinde kutlayın.
Sevgililer Günü’nü; nefis lezzetleri ve farklı sunumlarıyla Divan şefleri tarafından hazırlanan spesiyallerle ve Divan Restaurantlarının benzersiz atmosferinde kutlayın. Bebek’in nefis Boğaz manzarası, Kalamış Marina’nın şehrin stresinden uzaklaştıran dinginliği, Erenköy’ün insan kahkahalarıyla dolup taşan neşesi, Ataşehir’in merkezi konumunda sevdiklerinize unutamayacakları bir gün armağan edin.
Sevgililer Günü menüsünde; şampanya kokteyl ve çikolatalı tuil kornet içinde çilek, çıtır baklava yuvasında ördekli börek, enginar içinde deniz mahsulleri provansal ve ızgara karides, ricotta peyniri ve ıspanakla doldurulmuş domatesli ravyoli, pembe biber ile marine edilmiş somon madalyonları veya fırında kuzu incik bulunuyor. Tatlı olarak ise; Bailey’s krema sos ile çikolatalı kestane terin ve nane esanslı çilekli terin sunuluyor. ,
Bebek ve Kalamış Restaurantlarında Sevgililer Günü menüleri; limitsiz yerli içki dahil kişi başı 175 TL, Erenköy’de 150 TL ve Ataşehir’de 125 TL olarak belirlendi.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...