Dünya Mutfağının Seçkin Lezzetleri Gizia Brasserie ile Şimdi Galataport’ta

Dünya Mutfağının Seçkin Lezzetleri Gizia Brasserie ile Şimdi Galataport’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünya Mutfağının Seçkin Lezzetleri Gizia Brasserie ile Şimdi Galataport’ta

Gizia Brasserie’nin özel menüsü her yaştan, her millletten misafirlerin konforu ve damak tadı düşünülerek özenle hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2022

Türk modasına verdiği yön kadar, farklı lokasyonlarda açtığı Brasserie’ler ile yeme içme sektöründe de dikkat çeken Gizia Brasserie, İstanbul içindeki 3.şubesini Galataport’ta açtı.

Tarihi yarımada’nın en güzel noktasından boğazı kucaklayan görkemli yapısıyla son dönemde İstanbul’un en gözde noktalarından olan Galataport’ta Gizia binası içerisinde hizmet veren Gizia Brasserie, konumu ve tarihsel dokuyu göz önünde bulundurarak tasarladığı menüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

Gizia Brasserie’nin özel menüsü her yaştan, her millletten misafirlerin konforu ve damak tadı düşünülerek özenle hazırlanıyor.

Dünya mutfağının seçkin örneklerinin yer aldığı menüde, uzak doğu mutfağından beş baharatlı pekin ördeği ve çin mantısı, İtalyan mutfağından taze, el yapımı makarna çeşitleri ve odun ateşinde pizzalar, Fransız mutfağından Cafe De Paris, Steak Tartar ve profiterol gibi sevilen lezzetler bulunuyor.

Türk mutfağının birbirinden özel lezzetleri de Gizia Brasserie’nin zengin menüsünde yer alıyor. Arpa şehriyeli kuzu incik konfi ve patlıcanlı yoğurtlu kebap Gizia Brasserie’nin en beğenilen Türk lezzetleri olarak misafirlerin damak tadı için sunuluyor.

Barında imza kokteyllerin yanı sıra özel bir şarap serisinin de bulunduğu Gizia Brasserie’de her saat sunulan farklı müzikler, yemek ve içeceklere eşlik ediyor.

09:30’da kahvaltı servisiyle güne başlayan Gizia Brasserie Galataport gece 01.00’e kadar hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT