Dünyanın 1001 hali Varsa, Domino’s’ta Domdom Var!

Dünyanın 1001 hali Varsa, Domino’s’ta Domdom Var!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünyanın 1001 hali Varsa, Domino’s’ta Domdom Var!

Geçtiğimiz yıllarda Dürümos, Tostilla, Pizzetta gibi alternatif ürünler geliştirerek pizza dünyasının dışında da gücünü gösteren marka, genç ve dinamik Domdom’u yaratarak burger kategorisine lezzetli bir giriş yaptı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 5, 2023

Türkiye’nin Lovemark’ı Domino’s, tüketici beklentilerine alternatif çözümlerle cevap vererek kalıpların dışına çıkmaya devam ediyor. Pizza ve pizza dışı ürünlerinin yer aldığı mükellef Domino’s Sofrası’nı sıra dışı bir inovasyonla genişleten marka; lezzetli, doyurucu ve uygun fiyatlı deneyimlerle hayatın tadına tat katmak isteyenlere Domdom Burger’i sundu. Enfes Domino’s hamuruna sarılı fırınlanmış yüzeyi, özel burger köftesinin bol malzeme ve bol sosla birleştiği içi, kapalı formdaki üç farklı çeşidi ve Beklemeden Gel-Al’da 50 TL’den başlayan inanılmaz fiyatıyla Domdom, gençleri ve daima genç kalanları lezzetin yepyeni dünyasında kuşatıyor!

Sunduğu inovatif ve tüketici dostu ürünlerle müşteri deneyimini sürekli iyileştiren Domino’s, yepyeni buluşu Domdom Burger’i satışa açtığını duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda Dürümos, Tostilla, Pizzetta gibi alternatif ürünler geliştirerek pizza dünyasının dışında da gücünü gösteren marka, genç ve dinamik Domdom’u yaratarak burger kategorisine lezzetli bir giriş yaptı.

Enfes Domino’s hamuruna sarılı yüzeyi, özel burger köftesinin bol malzeme ve bol sosla birleştiği içeriği, tek ısırıkta içini görebileceğiniz kapalı formuyla tarifsiz bir lezzete sahip olan Domdom; pastırmalı, Domino’s soslu ve acılı barbekü soslu üç farklı çeşidiyle kendisine hayran olacaklara göz kırpıyor! İster aceleyle okula yetişmeye çalışırken, ister playstation oynarken, ister heyecan dolu bir ilk buluşmada, ister ev partinizde arkadaşlarınızla eğlenirken ya da dinamik bir sosyal mecrada yayın yaparken tüketebileceğiniz Domdom, teoride leziz bir burger olsa da pratikte daha önce hiç karşılaşmadığınız türden eşsiz bir icat!

Fiyat hassasiyetinin arttığı dönemlerde inovatif ürünlerini koşullara uyarladığı fiyat politikalarıyla Türkiye’nin 80 iline ulaştıran Domino’s, Domdom’u en uygun fiyatlı satış noktası Beklemeden Gel Al’da 50 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Domino’s uygulaması veya web sitesi üzerinden verilen siparişi belirlediğiniz restorandan gidip almanızı sağlayan Beklemeden Gel Al; en iyi fiyatı sımsıcak Domino’s lezzetleriyle buluştururken ileri saat planlama opsiyonuyla da yepyeni bir dijital deneyim olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT