Efsanevi Lezzet Kentucky Fried Chicken, MobilHediyem`de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Efsanevi Lezzet Kentucky Fried Chicken, MobilHediyem`de

Tavukta lezzetin bir numaralı adresi KFC, hediyenizi anında sevdiklerinize ulaştırabilmenize imkan sağlayan MobilHediyem’e giriş yaptı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2011

08.09.2011

Tavukta lezzetin bir numaralı adresi KFC, hediyenizi anında sevdiklerinize ulaştırabilmenize imkan sağlayan MobilHediyem’e giriş yaptı. Sitede bulunan KFC lezzetlerini paylaşmak için hediye göndereceğiniz kişinin cep telefonu numarasını bilmeniz yeterli!

KFC lezzetini sevdiklerinizle paylaşmanın yeni bir yolu var. 11 baharatlı tarifiyle lezzet tutkunlarını peşinde koşturan KFC, tadına doyulmaz menüleriyle MobilHediyem’e giriş yaptı. Hediyenizi anında istediğiniz kişiye ulaştıran MobilHediyem’de, bu mutluluğu paylaşmak için tek yapmanız gereken, KFC menülerinden istediğinizi tercih etmek ve hediye göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarası ile özel notunuzu eklemek. Tüm bunların ardından hediye gönderdiğiniz kişi, cep telefonuna gelen kısa mesajda yer alan kodla dilediği zaman KFC şubesine gidip bu eşsiz tadı yaşama imkanı buluyor.

KFC lezzetleri MobilHediyem’de, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli ve Muğla illerinde bulunuyor. Sevdiklerinize damaklarında iz bırakacak bir hediye vermek istiyorsanız, MobilHediyem’de bulunan tam 13 KFC menüsü sizleri bekliyor.

İstanbul KFC Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT