Elite World Hotels & Resorts, Zengin İftar Menüleriyle Ramazan’a Hazır

Elite World Hotels & Resorts, Zengin İftar Menüleriyle Ramazan’a Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World Hotels & Resorts, Zengin İftar Menüleriyle Ramazan’a Hazır

İftar menüsü sunan Elite World otellerinde zengin iftariyelik tabağı ile başlangıç yapılırken, çorba ve ara sıcakların ardından ana yemek ve Ramazan’a özel bir tatlıya yer veriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2024

Elite World Hotels & Resort, Ramazan ayı boyunca The Grill Restoran’ın yer aldığı Sapanca ve Van’daki otellerinde A La Carte alternatifleriyle, Küçükyalı, Basın Ekspres, Florya’daki otellerinde ve Taksim’de yer alan The Brasserie’de ise set menülerle özel lezzetler hazırladı.

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, misafirlerine yaklaşan Ramazan ayında özel bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Grup, İstanbul’daki otellerinde yer alan The Brasserie ve The Grill’lerde set menüler, Van ve Sapanca’daki otellerinde ise A La Carte seçeneklerle misafirlerini bekliyor.

Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak amacıyla hazırlanan set menüler ile A La Carte seçenekler, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini misafirlerle buluşturacak. Grubun kendi restoran markası The Grill ile The Brassie,Elite World şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerle iftar ve sahurun buluşma noktası olacak. Zincirin Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World İstanbul Florya’da bulunan The Grill restoranları ile Elite World İstanbul Taksim’de yer alan The Brasserie’de iftar ve sahurda set menüler misafirlere sunulacak. Elite World Grand Sapanca ve Elite World Van’da ise misafirler A La Carte seçenekleriyle eşsiz lezzetleri tadabilecek.

Gruplar için fasıl hizmeti
Otel dışından bireysel rezervasyonlar haricinde kurumsal grup rezervasyonları da Ramazan boyunca kabul edilecek. 10 kişinin üzerindeki grup rezervasyonlarında fasıl hizmeti de sunulacak.

Zengin iftar menüleri
İftar menüsü sunan Elite World otellerinde zengin iftariyelik tabağı ile başlangıç yapılırken, çorba ve ara sıcakların ardından ana yemek ve Ramazan’a özel bir tatlıya yer veriliyor. İftariyelik tabaklarında hurmadan peynir, zeytine, tahin helvasından kuru meyvelere kadar 10’u aşkın lezzet yer alıyor. Ana yemek seçeneklerinde ise misafirler ızgara tavuktan ızgara ete, Ali Nazik’ten Hünkar Beğendi’ye zengin seçenekler arasından seçim yapılabiliyor. Tatlılarda ise Ramazan ayının favori tatlıları misafirleri bekliyor.

İftar ve sahur set menüleri ile A La Carte seçenekler, grubun Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World İstanbul Taksim, Elite World İstanbul Florya, Elite World Grand Sapanca ve Elite World Van’da misafirleri bekliyor.

Detaylı bilgi için: www.eliteworldhotels.com.tr/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT