Elite World İstanbul Hotel’de İtalyan Rüzgarı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Elite World İstanbul Hotel’de İtalyan Rüzgarı

Şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World İstanbul Otel, Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini, bünyesindeki The Brasserie Resturant’ta 23 Eylül’de başlayan “İtalyan Yemekleri Haftası” ile sunuyor. Lezzet tutkunlarıyla buluşacak olan “İtalyan Yemekleri Haftası”, 7 Ekim tarihine kadar sürecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 25, 2013

Dünyaca ünlü Akdeniz mutfağının en gözde lezzetlerini barındıran İtalyan yemekleri, 23 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Elite World İstanbul Hotel bünyesindeki The Brasserie Restaurant"ta lezzet tutkunlarını bekliyor.

İstanbul’un en stratejik noktası Taksim’de konumlanan Elite World İstanbul Otel içerisinde yer alan, Street Restaurant konseptinde tasarlanmış, cephesi camekanla kaplı konforlu bir durak noktası olan The Brasserie Restaurant, menüsünü Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinden oluşan yeni tatlarla zenginleştirdi.

İtalyan mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerinden oluşan “Kuşkonmazlı Dana Rulo”, “Tereyağında Sarımsaklı Karides”, “Domates Soslu Biftek”, “Limonlu Tavuk Picata”, “Kurutulmuş Üç Renkli Tortellini” ana yemeklerden sadece birkaçı olarak sunuluyor.

Ünlü İtalyan şarapları eşliğinde tadılabilecek “Yaban Meyveli Panna Cotta”, “Portakallı Creme Brule” gibi tatlı seçeneklerinden de dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Sonbaharın ilk günlerinde toplantılar ve buluşmalar için ideal bir mekan olan The Brasserie Restaurant, yeni menüsü ve “İtalyan Yemekleri Haftası” ile yeni buluşma noktanız olmaya aday…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT