En Favori Menü Pizza Hut’tan

En Favori Menü Pizza Hut’tan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Favori Menü Pizza Hut’tan

Favori Menü’yü tercih eden pizzaseverler tümüyle kendi tasarladıkları menünün keyfini sürecek, lezzet ikiye katlanacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2015

Pizza Hut, Favori Menü’süyle pizza tutkunlarını mutfağına ortak ediyor. Artık Favori Menü’yü tercih eden pizzaseverler tümüyle kendi tasarladıkları menünün keyfini sürecek, lezzet ikiye katlanacak.

Pizzaseverlerin bir numaralı adresi Pizza Hut, muhteşem menülerine bir yenisini daha ekliyor. Ama bu seferki çok farklı! Pizza Hut müşterileri artık menülerin yaratılmasında daha fazla söz sahibi. Pizza Hut’ın müşterileriyle buluşturduğu Favori Menü sayesinde, pizza tutkunları kendi menülerini kendileri oluşturabiliyor. Favori Menü’yü tercih eden pizzaseverler tümüyle kendi tasarladıkları menünün keyfini sürecek, lezzet ikiye katlanacak.

Menü kapsamında yer alan küçük boy pizza çeşitlerinden herhangi biri ve çorba, salata veya elma dilim patatesten herhangi biri ve bir adet Coca-Cola’dan oluşan Pizza Hut Favori Menü, pizzaseverlere Pizza Hut’ın enfes klasikleri arasından istediklerini seçme şansı veriyor. Zengin içeriği ve 10TL’lik fiyatıyla satışa sunulan Favori Menü ile öğrenciler ve çalışanlar öğle yemeklerini damaklarına uygun lezzetlerle yaratma şansına sahip oluyor.

Kişiye özel Favori Menü ile Pizza Hut, pizza tutkunlarına bir adım daha yakın.

www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT