Eşsiz Boğaz Manzarası Canlı Müzikle Birleşiyor Summit Bar&Terrace’ta İş Çıkışları Eğlenceye Dönüşüyor

Eşsiz Boğaz Manzarası Canlı Müzikle Birleşiyor Summit Bar&Terrace’ta İş Çıkışları Eğlenceye Dönüşüyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eşsiz Boğaz Manzarası Canlı Müzikle Birleşiyor Summit Bar&Terrace’ta İş Çıkışları Eğlenceye Dönüşüyor

Conrad İstanbul Bosphorus’un, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace, 21 Aralık’tan itibaren her Cuma misafirlerine müzik dolu geceler yaşatmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2018

Şehrin kalbinde, İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus, 21 Aralık’tan itibaren her Cuma gecesi Boğaz'ın en güzel manzarasını sunan mekanı Summit Bar&Terrace’da misafirlerine müzik ziyafeti çektirmeye hazırlanıyor. Haftanın yorgunluğuna ilaç gibi gelecek canlı müzik performanslarında, son yıllarda güçlü sesiyle dikkatleri üzerine çeken besteci ve yorumcu Deniz Özçelik sahne alacak.

Her Cuma gecesi gecesi 19:30 - 21:30 saatleri arasında gerçekleşecek müzik ziyafetinde, Özçelik, Pop’tan Soul’a, Jaz’dan R&B’ye uzanan geniş repartuarı ile kulakların pasını silerken, Summit Bar&Terrace’ın birbirinden lezzetli kokteylleri ve içecekleri de bu keyifli performansa eşlik edecek. Üstelik Summit Bar&Terrace, konuklarına 18:30 - 20:30 saatleri arasında tüm kokteyllerinde yüzde 25 indirim imkanı da sunacak.

Cuma gecelerini keyfe dönüştüren, misafirlerini adeta müzikal bir yolculuğa çıkaran Summit Bar&Terrace, kış ayları boyunca iş çıkışı eğlencelerinin favori adresi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT