Eşsiz Boğaz Manzarasında Keyifli Bir Sezon Kapılarını Açıyor!

Eşsiz Boğaz Manzarasında Keyifli Bir Sezon Kapılarını Açıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eşsiz Boğaz Manzarasında Keyifli Bir Sezon Kapılarını Açıyor!

Teras Emirgan, marakeş renklerinin ağırlıkta olduğu dekorasyonu ile rahat bir atmosfer ve enfes bir manzara eşliğinde özgün menüsüyle baharı karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2018

Emirgan Group bünyesinde bulunan Teras Emirgan, 2012 yılından beri bahar ve yaz aylarında keyifli atmosferinde hizmet veriyor. Saat 10:00'da kahvaltı ile başlayan servisi, öğle yemeği ve akşam yemeğini takiben gece 04:00'e kadar lezzetli kokteyl ikramlarıyla devam ediyor.

Emirgan’da benzersiz konumuyla dikkat çeken mekan, şık atmosferinin yanı sıra eşsiz lezzetleri ve sunumları ile de öne çıkıyor. Teras Emirgan yorumuyla hazırlanan “Kokoreç Taco”, Pizza Emirgan’dan “Kaburgalı Pizza” ve hint dokunuşlarının yer aldığı menüde lezzet tutkunlarına farklı tatlar sunuluyor. Ayrıca menü de veganlar için “Patlıcan ve Yeşil Mercimekli Salata” gibi seçenekler de bulunuyor.

Teras Emirgan, misafirlerine yemek alanı dışında, büyük bir bar, şezlonglar ve lounge alanlarında da vakit geçirme imkanı tanıyor. Eşsiz Emirgan boğaz manzarasına hakim mekan, lezzetli menüsü, oldukça popüler olan kokteylleri ve keyifli müzikleriyle günün her saati misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT