Farklı Lezzetler Eşsiz Sunumlarla HUQQA’da

Farklı Lezzetler Eşsiz Sunumlarla HUQQA’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Farklı Lezzetler Eşsiz Sunumlarla HUQQA’da

Klasik lezzetlerden vazgeçmeyenler içinse yaz aylarının vazgeçilmezi limonata HUQQA’da farklı tatlarda sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 13, 2014

Yaz ayları yaklaşıyor… Boğazın eşsiz manzarasında dünya mutfağının leziz tatlarına en sahipliği yapan HUQQA’nın yenilenen içecek menüsündeki eşsiz tatlar, hem damaklarda iz bırakacak hem de rengarenk sunumlarıyla bu yazın vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Boğaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için en keyifli uğrak noktası HUQQA, farklı damak tatlarını alternatif sunumlarla birleştirerek müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Soğuk çikolata ve taze sütün harmanlanmasından oluşan, taze naneyle süslenmiş içinizi serinleten enfes bir lezzeti “saksı bardaklarda” deneyimlemeye ne dersiniz? Ya da karamel şurubu, çilek püresi, lime suyu, ananas suyu, portakal suyu ve taze kekikle hazırlanan “Carnavale”ın portakal renginde yazın büyüsünü yaşamaya hazır mısınız?

HUQQA’da alternatif sunumlarla farklı lezzetleri deneyimlemek mümkün…

Meyveleri farklı aromalarla taçlandırmayı sevenler içinse yeşil elma püresi, taze nane şurubu, taze nane, lime limon ve top soda ile hazırlanan “Apple Mint” tavsiye ediliyor. Rengiyle önce gönülleri fetheden adeta aşkın sembolü haline gelecek karpuz şurubu, lime suyu ve agave şurubu ile hazırlanan “Toz Pembe” ise bu yaz HUQQA’da çok konuşulacak.

Klasik lezzetlerden vazgeçmeyenler içinse yaz aylarının vazgeçilmezi limonata HUQQA’da farklı tatlarda sunuluyor. Ev yapımı çilek, mango, karpuz, ananas, zencefil aromalı limonatalar denenmesi gereken ve en favori içecekler arasında. Alkosüz meyveli buzlu kokteylerler arasında en çok tercih edilen içecekler ise; strawberry, blue siesta, casablanka, ahududu flamenko yer alıyor. Gazozda nostaljik lezzet arayanlar içinse, Ege bölgesinden özel olarak getirtilen “Zafer Gazozu” sunuluyor.

Adres: Kuruçeşme Mahallesi Muallim Naci cad. No:56, Beşiktaş –İstanbu
l Tlf: 0212 265 0 666

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT