Four Points by Sheraton İstanbul’da İftarın Keyfi Bir Başka

Four Points by Sheraton İstanbul’da İftarın Keyfi Bir Başka

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Four Points by Sheraton İstanbul’da İftarın Keyfi Bir Başka

Bereket ve huzurun ayı ramazan, 11 Mart’ta başlayacak. 9 Nisan’da sona ererken yerini bayram heyecanına bırakacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 8, 2024

’11 ayın sultanı’ olarak anılan ramazan, 11 Mart’ta başlıyor ve 9 Nisan’a kadar sürecek. Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, ramazan boyunca kuracağı iftar sofralarıyla akşamınıza huzur katacak. Otelin seçkin restoranı PaperHouse’un deneyimli şefleri tarafından özenle hazırlanan iftar yemeği, ramazanın tadını sevdikleriyle çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Bereket ve huzurun ayı ramazan, 11 Mart’ta başlayacak. 9 Nisan’da sona ererken yerini bayram heyecanına bırakacak. Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, ramazan boyunca keyifli iftar sofralarına ev sahipliği yapacak. Sevdikleriyle lezzetli bir iftar sofrasında bir araya gelmek isteyenleri bekleyen otel, huzurlu atmosferi ve kaliteli hizmetiyle gününüzü güzelleştirecek.

Deneyimli şeflerden lezzetli ve sağlıklı sofralar
“11 ayın sultanı” olan ramazan, yardımlaşma, sabır ve hoşgörü gibi değerleri bir kez daha hatırlatırken, aile ve dostlarla özel sofraların kurulduğu bir dönem. Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane’nin seçkin restoranı PaperHouse da sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz iftar yemeğinde sizin için lezzetli ve sağlıklı sofralar kuruyor. PaperHouse’un deneyimli şefleri tarafından hazırlanan sağlıklı yemekler ramazanınızı tatlandıracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT