Geleneksel Lezzetlerle İftar Sofraları Haliç’te Kuruluyor

Geleneksel Lezzetlerle İftar Sofraları Haliç’te Kuruluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Lezzetlerle İftar Sofraları Haliç’te Kuruluyor

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’in yeni adreslerinden Arça Restaraurant & Grill, Ramazan ayı boyunca geleneksel ve en sevilen lezzetlerin sunulduğu iftar sofraları sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 13, 2024

Eski İstanbul’un en güzel anılarının yaşandığı Haliç’te, Arça Restaurant & Grill’in bir yanda Sultanahmet’in kubbelerine, karşı sahilde ise Pera’nın kent silüetine uzanan eşsiz manzarası ile anılardan silinmeyecek bir iftar sofrasına davetlisiniz.

İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’in yeni adreslerinden Arça Restaraurant & Grill, Ramazan ayı boyunca geleneksel ve en sevilen lezzetlerin sunulduğu iftar sofraları sunuyor.

Bu yıl 11 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Ramazan boyunca oruç tutanlar, daha iyi ve huzurlu bir hayat dileklerinin paylaşılacağı muhabbet dolu sofralarda iftar yapacak. Arça’da kurulan iftar sofrasına gelirken tarihi yarımadada Süleymaniye Camii’nin kubbe ve minarelerinin gölgesinden geçip eski İstanbul’un en güzel hatırlarını saklayan Haliç kıyılarının tadına varabilir, Eyüp Sultan’ı ziyaret edebilirsiniz.

Arça’nın zarif ve huzurlu ambiyansında Ramazan ayı boyunca birkaç farklı iftar menüsü misafirlerin tercihine sunuluyor. Açık mutfakta hazırlanan ve taş fırından sıcacık servis edilen geleneksel Ramazan pidesi ile başlayan yemek; çeşitli iftariyelikler ve çorba çeşitleri ile devam ettikten sonra Arça’nın imza lezzetlerinden cacık, humus, hingel, Gavurdağı salatası gibi tabaklarla sürüyor. Dostlarla ya da ailece, uzun uzun ve keyifle oturulan, hoş sohbetlere dalınan Arça iftar sofrası, kebaplardan tandıra farklı et yemeklerinin ve geleneksel tatlıların sunulmasıyla son buluyor.

Arça Restaurant & Grill’in hem Haliç kıyısındaki konumu hem de iç mekanı ile huzur veren atmosferinde, tam da olması gerektiği gibi kurulan iftar sofralarında buluşmak üzere.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT