15.02.2012
Palamut Matjes'e karşı…
Kitchen Guerilla, 17- 18 Şubat’ta Mania Gurme Teşvikiye’de
Gezici mutfak Kitchen Guerilla 3. kez İstanbul’da! 17 ve 18 Şubat 2012’de Mania Gurme Teşvikiye, Kitchen Guerilla’nın baskınına uğruyor. Menüde deniz tadında lezzetler var. Kitchen Guerilla’yı yakaladınız, yakaladınız; kaçırırsanız bir sonraki sefer nerede ve ne zaman ortaya çıkacaklarını takip etmeniz gerekiyor.
Hamburg kökenli gezici mutfak Kitchen Guerilla’yı tanıyanlar bugünü iple çekiyordu. Tanımayanlar ise büyük bir sürprize hazır olsunlar…
Kitchen Guerilla, tekrar Türkiye'ye geliyor; buluşma noktaları ise 17 Şubat Cuma ve 18 Şubat Cumartesi günü, saat 19:30’da, Mania Gurme Teşvikiye!
Kitchen Guerilla’lar, bu sefer yanlarında Hamburg'da en sevdikleri deniz ürünleri ustası olan Michel Hermes'i (Café Paris, Hamburg) de getiriyorlar. Türkiye'deki Guerilla şefi Ali Ronay (Barbaros Bay Kempinski Hotel Bodrum) da boş durmayıp Bodrum'dan kendi en sevdiği deniz ürünleri ustası Çağlar Bozçağa (Orfoz,Bodrum) ile birlikte İstanbul'a doğru yola koyuluyor.
Sizi neler bekliyor?
Kitchen Guerilla’nın amacı ustalarıyla birlikte, misafirlerine deniz tadında yeni lezzetler dolu unutulmayacak bir akşam yaşatmak. Ayrıca Cuma Akşamı programında müzik ziyafeti de var. Hamburg’ta yaşayan İstanbullu besteci Cenk Kaptanoğlu, gitarda Alper Yalçın eşliğinde geceyi pekiştirecek.
Kitchen Guerilla’nın menüsünde neler mi var:
1. YEMEK: Ringa balığı turşusu “Matjes”tartar – Pumpernickel ekmeği / Füme edilmiş yılan balığı / Mısır ekmeği Tarama & Tost melba
Nicolas Feuilatte Brut Reserve Particuliére Şampanya
2. YEMEK: Kapari & Şarap soslu balık köftesi – Pancar carpaccio
Allegrini Valpolicella Classico DOC 2007
3. YEMEK: Deniz mahsulleri cassoulet – Izgara deniz levrek fileto
Bodega Colomé Amalaya Bianco 2011
4. YEMEK: Derin yağda kızartılmış Alman çökeleği “quark” – Kumkuat sos
Sambuca Al Cafe Molinari
Çay veya Kahve İkramı
Menü fiyatı: 150 TL; (95 TL - içki hariç)
Rezervasyon bilgileri:
Rezervasyon için reservation@kitchenguerilla.com adresine "Mania" başlıklı bir mail atarak katılacağınız gün, isim, soyadı ve iletişim bilgileri ile kişi sayısını iletmeniz yeterli. Kitchen Guerilla, rezervasyonunuzu iptal etme durumunda en geç 48 saat öncesine kadar haber vermenizi rica ediyor. Yerler sınırlı, bu yüzden rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin.
Daha fazla bilgi için:0530 970 40 53 numaralı telefondan Kitchen Guerilla’ya ulaşabilirsiniz.
http://blog.kitchenguerilla.com
Adres: Teşvikiye Mahallesi Ihlamur Yolu sk. Sokullu Apt. No:20 Dükkan No:2 Nişantaşı 34365 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 241 53 83
Web: www.mania.com.tr