Glens İstanbul’da Akşamüstü Keyfi: Felicita

Glens İstanbul’da Akşamüstü Keyfi: Felicita

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Glens İstanbul’da Akşamüstü Keyfi: Felicita

Glens İstanbul, karakterine özel lezzetli ikramları ve keyifli kokteylleri ile yepyeni bir akşam üstü deneyimi sunuyor: “Felicita” Happy Hours!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 25, 2019

İstanbul’un önde gelen bölgelerinden Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’nde açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve semtin enerjisinden aldığı ilhamı seçkin deneyimlere, ayrıcalıklı anlara dönüştüren Glens İstanbul, “iyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyans” anlayışını, karakterini yansıtan, açık büfe lezzetli ikramları ve keyifli kokteylleri ile yepyeni bir akşam üstü deneyimine davet ediyor; Felicita!

Ağırladığı misafirlerinin her anına lezzet ve keyifle dokunan Glens İstanbul, Çarşamba günleri, saat 17.00 – 20.00 arası gerçekleştirdiği “Felicita” ile günün yorgunluğunu en ideal ve en unutulmaz şekilde geride bırakmanın mutluluğunu yaşatıyor.

Glens İstanbul, her Çarşamba düzenlenen “Felicita” ile akşam üstünü renklendiren anlar, Akdeniz’in ruhuna dokunan, özel İtalyan tatlar ve günün ritmine yön veren güzel müzikler sunuyor!

Parmesanlı çıtır ev yapımı Grissini, peynirli burgu Milföy Çubukları, balzamik soslu, enginar ve parmesanlı Bruschetta, fesleğen eşliğinde, gorgonzola peynirli ve incir reçelli Bruschetta, frenk soğanıyla lezzetlendirilmiş, kokteyl soslu Karides, biberiyeli ve domatesli Foccacio gibi İtalyan mutfağının en keyifli atıştırmalıklarını “Felicita” saatleri boyunca açık büfe olarak sunan Glens İstanbul, bu anlarda ağırladığı misafirlerine lezzetlerin yanında birer kadeh kokteyl de ikram ediyor.

DJ performansı ile ritmin de akşama doğru arttığı, günün yorgunluğunu geride bırakmanın keyfini, iyi lezzet, iyi müzik, iyi ambiyans eşliğinde kutlamaya davet eden ‘’Felicita’’ ile artık her Çarşamba, Glens İstanbul’da haftaya keyifli bir mola vermenin tam zamanı…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT