Güllüoğlu Pastaları 5 Çayınızı Tatlandırıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Güllüoğlu Pastaları 5 Çayınızı Tatlandırıyor

Sonbaharın gelmesi ile hanımlar daha sık toplanıyor. Her buluşma için evde pasta böreğe harcanan zaman artıyor. Tam bu anlarda baklavadan böreğe, pastadan lokuma 178 çeşit ürünüyle Nejat Güllü’nün Güllüoğlu imdada yetişiyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2011

23.09.2011

Baklavanın 140 yıldır değişmez adresi Güllüoğlu tatlı ve tuzlu ürünleri ile hayata lezzet katıyor. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, her gün taze olarak hazırlanan peynirliden kıymalıya, zeytinliden dereotluya kadar pek çok tatlı-tuzlu kuru pasta çeşitleri ile çay keyfine ortak oluyor. Güllüoğlu, gün içinde tatlı atıştırmalıklardan vazgeçemeyenleri ise fıstıklı, çikolatalı kurabiyelerin yanı sıra, kavrulmuş bademli ve fıstıklı aşk kurabiyesine kadar aklınıza gelebilecek değişik tatlı kuru pasta çeşitleri ile şubelerinde bekliyor.

Sonbaharın gelmesi ile hanımlar daha sık toplanıyor. Her buluşma için evde pasta böreğe harcanan zaman artıyor. Tam bu anlarda baklavadan böreğe, pastadan lokuma 178 çeşit ürünüyle Nejat Güllü’nün Güllüoğlu imdada yetişiyor… 140 yıldır sofralarımızın vazgeçilmezi olan Güllüoğlu markası tatlı, tuzlu ikramlık kuru pastaları ile çay saatlerine anlam katıyor. Dileyen peynirli, zeytinli, dereotlu, kıymalı tuzlu kurabiyeleri ile aniden başlayan açlığını bastırabilir ya da çikolatalı, meyveli, fıstıklı tatlı çeşitleri ile damakları tatlandırabilir. Misafir geldiğinde kolayca hazırlanabilen nefis ikramlıklar Güllüoğlu şubelerinde lezzeti arayanları bekliyor.

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’da kuru pastalar içinde en çok tercih edilenlerden biri hem tatlı hem de doyurucu özelliği ile bir lezzet şöleni olan aşk kurabiyeleri. File bademli ve fıstıklı çeşidi ile hem tadıyla hem görüntüsüyle 5 çaylarının olmazsa olmaz tatlısı. Tatlı-tuzlu kuru pastaları ile de geniş seçenekler sunan Güllüoğlu sadece evlerde değil, iş yerlerinde de atıştırmalık olarak sıklıkla tercih ediliyor. Her gün taze olarak üretilen kuru pastalar, 1,5 asırlık Güllüoğlu ustalığı tüketicisiyle buluşuyor. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’nda tatlı-tuzlu kuru pastaların kg fiyatları 15-20 TL arasında değişiyor.

Güllüoğlu tatlı-tuzlu kuru pastaları, dünyanın en büyük baklava üretim tesisi olan Güllüoğlu Kağıthane Tesislerinde üretiliyor. Günde 5 ton baklava ve 2 ton lokum üretebilme kapasitesine sahip olan bu tesiste yüzlerce çeşit lezzet üretiliyor. Ar-Ge departmanının her geçen gün yeni tatlar denediği Güllüoğlu’nda ürünler, ISO 9001 (Kalite Güvence sistemi) ve HACCP (kritik kontrol noktalarında tehlike analizleri) belgelerine sahip.

Birlikte olunan anları tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 16 noktada, yurtdışında ise 7 şubede hizmet veriyor. Yurt içinde İstanbul’da Kağıthane, Mısır Çarşısı, Beyazıt, Ümraniye, Mecidiyeköy, Fulya, Kadıköy, Üsküdar, Otogar, Hasanpaşa, Sultanbeyli, Pendik’te; Bursa’da Heykel ve Nilüfer’de, İzmit’te Merkez ve Gebze şubelerinde; yurtdışında ABD’de Manhattan, Brooklyn, Astoria, Los Angeles, Hollanda’da Amsterdam, Kuveyt ve Libya’da sizleri bekliyor.

Güllüoğlu Baklavaları Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT