İstanbul Marriott Hotel Şişli, konsept restoranı The Dish Room’da, Ağustos ve Eylül aylarında, şehrin en iddialı burger ve sandviç menüsünü misafirlerine sunuyor.
İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin ödüllü şefleri tarafından, tüm dünya mutfaklarının harmanı ve yılların ustalığıyla oluşturulmuş, on özel reçeteyle hazırlanan nefis burger ve sandviçler, yalnızca kolay bir atıştırmalık arayanlara değil, heyecan verici bir gastronomik deneyim yaşamak isteyenlere de hitap ediyor. Beş burger ve beş sandviç çeşidinin yer aldığı menüde, ayrıca ana yemeğin eşlikçisi olarak sarımsaklı, maydanozlu patates kızartması, ev yapımı tatlı patates kızartması ve parmak patates seçenekleri de tercihe göre sunuluyor.
Menüde özellikle dikkati çeken füme ördek ve kaz ciğeri burger, İtalyan sebzeli dana burger, Asya usulü tavuk burger, köfte burger ve Amerikan çift Angus dana burger gibi alternatifler dileyenler için tam porsiyon olarak sunulurken, dileyenler için de üç çeşit mini porsiyonlarda hazırlanıp, nefis bir gurme üçlemesi olarak da servis ediliyor. Bunun yanı sıra Antakya ve Arap mutfağının vazgeçilmezi falafel ve ılık domates ve İtalyan mozarelle peynirinden hazırlanarak yapılan iki vejetaryen sandviç, et yemeyi tercih etmeyen misafirler için kusursuz bir lezzet alternatifi olarak öne çıkıyor.
Zengin kültürümüzün ünlü yöresel lezzeti Adana Kebap hot dog ekmeği içinde salçalı ve yoğurtlu naneli sosla birlikte yorumlanarak ‘Hot Adana’ ismiyle menüde yerini alırken, yine Türk mutfağının imza yemeklerinden Çentik kebabı da lavaş ekmeği içinde domates ve labne dip sosla servis ediliyor.
Ayrıca orijinal İtalyan ince pizza hamuruyla yapılan karidesli, dört peynirli, sucuklu & pastırmalı, mantarlı ve sebzeli mini pizza seçeneklerinden misafirler dilediklerini seçerek kendi mini pizza roll tabaklarını hazırlayabiliyor. Kuşkonmaz ve enginar gibi mevsim sebzelerini içeren taze ve leziz salatalar ve onlara eşlik eden farklı sos alternatifleri ile de yine kendi damak zevklerine göre özel siparişlerini oluşturabiliyorlar.
The Dish Room’da hatırda kalan bu özel yemek deneyiminden sonra, yazın bu sıcak günlerinde ferahlamak isteyenleri, otelin keyifli mekanı My Bar’da taze limon, nane ve zencefille hazırlanan enfes ev yapımı limonata ile leziz ve özgün yaz reçeteleriyle oluşturulan renkli kokteyller de bekliyor.