Her Çarşamba Yiyebildiğin Kadar Sushi Keyfi Shangri-La Bosphorus’ta!

Her Çarşamba Yiyebildiğin Kadar Sushi Keyfi Shangri-La Bosphorus’ta!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Çarşamba Yiyebildiğin Kadar Sushi Keyfi Shangri-La Bosphorus’ta!

En sevilen spesiyal sushi çeşitleri Dragon Roll, Dynamite Shrimp Roll, Truffle Vegan Roll, Crazy Tuna Roll, Crazy Salmon Roll ve Sea Bass Tempura IST TOO misafirleri için özel olarak hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 25, 2022

Dünya mutfağının en iyi örneklerini sunan Shangri-La Bosphorus, IST TOO Restoran’da “Yiyebildiğin Kadar Sushi” konseptiyle sınırsız lezzet şölenine davet ediyor.

Türkiye’nin önde gelen yabancı şeflerinden Executive Chef Giovanni Terracciano ve ekibi, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un kendine hayran bırakan Boğaz manzaralı restoranı IST TOO’da sınırsız sushinin yanı sıra Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle akşam yemeği buluşmalarına yepyeni bir soluk getiriyor.

Gastronomi tutkunlarını farklı kültürlerin gurme tatlarıyla buluşturan IST TOO, köklü Japon mutfağının en sevilen üyelerinden olan ve taptaze ürünlerle hazırlanan sushileriyle benzersiz bir deneyim vadediyor. Göz alıcı Boğaz manzarası eşliğinde “Yiyebildiğin Kadar Sushi” konseptiyle sınırsız sushi ve birbirinden çeşitli yancı lezzetlerle her çarşamba akşamı 19:00 ve 22.00 saatleri arasında sushi severlere geniş bir Uzak Doğu seçkisi sunuyor.

IST TOO’nun ikonikleşen sushi menüsü, Salı hariç her gün saat 16:00’dan 22:30’a kadar A La Carte olarak servis ediliyor. En sevilen spesiyal sushi çeşitleri Dragon Roll, Dynamite Shrimp Roll, Truffle Vegan Roll, Crazy Tuna Roll, Crazy Salmon Roll ve Sea Bass Tempura IST TOO misafirleri için özel olarak hazırlanıyor. Şehrin tam ortasında gerçek bir Asya deneyimi yaşamak için Shangri-La Bosphorus’a davetlisiniz!

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 275 88 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT