Hilton'da Geleneksel Rakı Balık Geceleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton'da Geleneksel Rakı Balık Geceleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2012

07.06.2012

Hilton İstanbul’da Enfes Boğaz Manzarası ve Fasıl Eşliğinde Hilton İstanbul’da Geleneksel Rakı & Balık Geceleri!

Bir İstanbul klasiği Hilton İstanbul, nefes kesen Boğaz manzarası, enfes balık çeşitleri ve deniz mahsulleri, canlı fasıl müziğinin en güzel şarkıları eşliğinde her Cuma 19.00 - 23.00 saatleri arasında sizleri tamamen yenilenen konsepti eşliğinde Veranda Grill&Bar’a bekliyor.

Eşsiz Boğaz manzarası, üstün hizmet anlayışıyla misafirlerine benzersiz bir hizmet sunan bir İstanbul klasiği Hilton İstanbul, artık bir gelenek haline gelen enfes mezeleri ve deniz mahsullerinden oluşan set menüsü, canlı fasıl müziği ve tamamen yenilenen keyifli ortamı ile Veranda Grill&Bar’da sizlerle buluşuyor. Her Cuma akşamı sınırsız rakı ve balık lezzetleri eşliğinde canlı fasıl müziği ile Hilton Istanbul’da keyfinize keyif katacaksınız!

Tam istediğiniz şekilde pişirilecek taze balık çeşitleri, birbirinden lezzetli deniz mahsullerinin yanı sıra birbirinden leziz yemekler, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzet durakları olan mezeler ve tatlılar ile damak tadına düşkün misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

En keyifli fasıl müziği şarkıları ve Boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir sohbet ve unutulmaz bir İstanbul gecesi yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın... Bu keyfi yaz aylarında da yaşamak çok keyifli olacak.

Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzaralı mekanı Veranda Grill&Bar’da açık büfe balık keyfi ve sınırsız rakı sadece kdv dahil kişi başı 99 TL!

www.hiltonistanbul.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT