İtalyan Mutfağına Yerel Dokunuş: Terrazza Italia Yeni Menüsüyle Zorlu Center’da

İtalyan Mutfağına Yerel Dokunuş: Terrazza Italia Yeni Menüsüyle Zorlu Center’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İtalyan Mutfağına Yerel Dokunuş: Terrazza Italia Yeni Menüsüyle Zorlu Center’da

İtalyan ve Türk üzümlerinden alternatiflerle şekillenen seçkin şarap kavı ve köpüklü şarap menüsü ise, damaklardan silinmeyecek bir lezzeti deneyimi için Terrazza Italia misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 25, 2023

İtalyan geleneğinden süzülüp gelen ve Türkiye’de yerelin çeşitliliğiyle birleşen lezzet portföyüyle Terrazza Italia, yenilenen menüsüyle Zorlu Center Köprü Katında Eataly’nin içerisinde konuklarını bekliyor. İtalya’nın yöresel yemeklerini yeni tekniklerle hazırlayan Şef Claudio Chinali’nin kültürlerarası mutfak deneyimi, Terrazza Italia’da ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortamda sunuluyor.

Fine dining dokunuşlara sahip konsepti, samimi paylaşımlarla harmanlayan bir sofra kültürü vadeden Terrazza Italia, yeni menüsünde hayatın tüm tatlarını İtalyan ve Türk mutfağının gelenekleri, sanatı ve kültürüyle yansıtıyor. Karadeniz çayı ile marine edilmiş kuzu kol “Spalla di Agnello al Tè Nero, Patate Novelle e Piselli”, Çok özel 5 çeşit domatesten hazırlanan “Spaghetti ai 5 Pomodori” gibi çok sevilen seçeneklerini şaşırtıcı aromalarla güncelleyen Terrazza Italia’nın zengin menüsüne, Şef Claudio Chinali’nin özgün yorumlarıyla “This is not a Tiramisu!” gibi İtalyan’ın geleneksel lezzetleri de yeni pişirme tekniklerini kullanımıyla menüye dahil oluyor. Makarna, risotto ve ana yemek menüsünün yanında sıra dışı “antipasti” alternatifleri sunan yeni menüde 54˚C’de pişirilmiş dana bonfile “Vitello Tonnato” da dikkat çeken lezzetler arasında yer alıyor.

İtalyan ve Türk üzümlerinden alternatiflerle şekillenen seçkin şarap kavı ve köpüklü şarap menüsü ise, damaklardan silinmeyecek bir lezzeti deneyimi için Terrazza Italia misafirlerini bekliyor. Terrazza Italia’nın özel tadım menüsü ise, 5 kadehten oluşan iki farklı şarap eşlikçisi seçeneği ile sunuluyor.

Şef Chinali’nin, “Masaya gelen her tabağın topraktan başlayıp incelikle ve emekle örülen upuzun bir zincirin nihai halkasıdır” düşüncesiyle yola çıkılarak hazırlanan eşsiz lezzetler misafirlerini bekliyor.

Rezervasyon Numarası: 0531 733 0902
Instagram Adresi: @terrazzaitalia
E-mail: terrazzaitalia@eataly.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT