Kahve Dünyası’nda Bal Kabağı Dondurmaya Dönüştü

Kahve Dünyası’nda Bal Kabağı Dondurmaya Dönüştü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kahve Dünyası’nda Bal Kabağı Dondurmaya Dönüştü

Doğal ve katkısız ürünlerle her ay farklı bir dondurma çeşidini misafirlerinin beğenisine sunan Kahve Dünyası, Şubat ayına özel olarak bal kabağı ile eşsiz bir lezzet hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2019

Doğal ve katkısız ürünlerle her ay farklı bir dondurma çeşidini misafirlerinin beğenisine sunan Kahve Dünyası, Şubat ayına özel olarak bal kabağı ile eşsiz bir lezzet hazırladı. Yalnızca 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunulan Bal Kabaklı Cevizli Dondurma, mevsiminde toplanmış bal kabağı ve ceviz krokanın uyumuyla dondurma keyfini zirveye taşıyor.

Sonbahar - kış döneminin gözdesi, rengiyle tadıyla sevenlerinin yıl boyunca beklediği bal kabağından pek çok lezzet yaratmak mümkün: Bir klasik olan bal kabağı tatlısı, çorba, börek ve püre bunlardan yalnızca birkaçı. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası ise dondurmaya dönüştürdüğü bal kabağı ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Ev yapımı tarzındaki Bal Kabaklı Cevizli Dondurma’nın tadı, mevsiminde toplanmış bal kabağı, tam yağlı Jersey inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salepten geliyor. Dondurmaya son dokunuş ise bal kabağına çok yakışan ceviz krokan ile yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT