Kaliteli Eğlence ve Rafine Tatlar Tek Adreste!

Kaliteli Eğlence ve Rafine Tatlar Tek Adreste!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kaliteli Eğlence ve Rafine Tatlar Tek Adreste!

Folks, ilham veren ambiansı, güler yüzlü ve samimi ekibi, her konuda kaliteli ve özgün hizmet anlayışı ile gelen misafirlerine kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissettirmek için her türlü konforu sağlamak konusunda sınır tanımıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2023

Açıldığı ilk günden beri Bağdat Caddesi’nin parlayan yıldızı olan Folks Kitchen & Cocktail, çağdaş ve sıcak dekorasyonu, organik imza kokteylleri, eşsiz tatları ve dj performansları ile haftanın iki günü gerçekleşen canlı müzik sahnesiyle misafirlerine istedikleri tüm hizmetleri tek adreste bulabilecekleri elegant ve eğlenceli bir akşam yemeği vaad ediyor.

Folks, ilham veren ambiansı, güler yüzlü ve samimi ekibi, her konuda kaliteli ve özgün hizmet anlayışı ile gelen misafirlerine kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissettirmek için her türlü konforu sağlamak konusunda sınır tanımıyor. 2022 yılının Mart ayında kapılarını açan mekan, ‘Like I am alive again!’ mottosu ile konuklarını kucaklıyor. Folks her gelen misafirine ambiansı, ışığı, müzikleri, insan ilişkileri ve yaşattığı görsellik ve ayrıcalıklı servis kalitesiyle gerçek anlamda yaşadıklarını ve yaşamanın ne olduğunu hissettirmeyi amaçlıyor.

Mekan incelikli dizayn edilmiş dekorasyonu, rafine zevklerle seçilmiş her bir detayı ile yarattığı davetkar atmosferiyle eşsiz lezzetler tatmak ve kaliteli eğlencenin tadına varan yaşam tutkunlarını ağırlıyor.

Sürpriz lezzetlerle dolu eşsiz deneyimler!
Unutulmaz bir deneyim yaratmak için özenle hazırlanan kokteyl menüsünde Folks’un tüm duyularınıza hitap eden özel tatlara, farklı damak tatlarına uygun iştah açıcı rengarenk meyveli kokteyllerden sıra dışı deneyim sunan organik kokteyllere kadar farklı tarifler yer alıyor. Görselliği ile üç boyutlu deneyim sunan Folks’un imza kokteylleri her yudumunda sürprizler dolu lezzet deneyimi yaşatıyor.

Kaliteli eğlence ve rafine tatlar tek adreste!
Açıldığı ilk günden beri Bağdat Caddesi’nin parlayan yıldızı olan Folks Kitchen & Cocktail çağdaş ve sıcak dekorasyonu, organik imza kokteylleri, eşsiz tatları ve dj performansları ile haftanın iki günü gerçekleşen canlı müzik sahnesiyle misafirlerine istedikleri tüm hizmetleri tek adreste bulabilecekleri elegant ve eğlenceli bir akşam yemeği vaad ediyor.

Uzakdoğu ve İtalyan mutfağının en iddialı birlikteliği!
Büyüleyici ortamıyla unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunan Folks’ta tüm lezzetler şef Deniz Yılmaz dokunuşu ve sunumuyla servis ediliyor. Uzakdoğu ve İtalyan mutfağının en eşsiz tariflerini harmanlayan menüsüyle özgün bir gastronomi deneyimi yaşatan mekan hiçbir yerde olmayan niş kokteylleriyle de eşsiz tatların adresi.

Sushi ve kokteyl severlerin vazgeçilmezi
Sushi ve kokteyl lezzetlerini bir arada tatmak isteyen ve sıra dışı lezzet ikilisinin tadına birlikte varmak isteyen lezzet tutkunları için, Uzakdoğu mutfağı danışmanlığını yapan Hasan Karabazar’ın eklediği sushiler ve Cem Tiktaş’ın yaptığı organik kokteyller tadan herkese lezzet şöleni yaşatıyor.

Sahnelerin en canlı eğlencesi Folks Live’de
Cuma ve Cumartesi günleri yemek sonrasında, live kısmında her hafta farklı sanatçının dinleyicilerle buluştuğu Folks sahnesi de misafirlerine sıra dışı lezzet deneyiminin yanında eşsiz bir eğlence deneyimi sunuyor. Popüler kültürün önde gelen ve İstanbul gece hayatının en çok dinlenen canlı performans sanatçıları Folks sahnesinde yer alıyor.

Bugüne kadar Güliz Ayla, Hera, Begüm Obiz, Ozan Ünlü, Pınar Güsar gibi isimler canlı performansları ile Folks sahnesine damga vurdu.

Sınırsız hizmet anlayışı ile Folks 7/24 açık
Garden haftanın her günü 15.00 ile 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Live kısmı Cuma-Cumartesi günleri 23.00 ile 02.00 saatleri arasında misafirlerini kabul ediyor.

Kendini özel hissetmek isteyenlerinin mekanı
Folks, kaliteli hizmeti, lezzet dolu gastronomi deneyimi yaşamak isteyenleri ve canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyen seçkin eğlence tutkunlarını ağırlıyor.

Rezervasyon şart!
Cuma cumartesi günleri hem akşam yemeği rezervasyonları hem de canlı müzik rezervasyonları ile Folks tam doluluk oranıyla hizmet veriyor. Geri kalan diğer günlerde ise unutulmaz bir Folks deneyimi yaşamak için rezervasyon yaptırmak şart.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT