Kalkan Balığının En Leziz Hali Lacivert'te

Kalkan Balığının En Leziz Hali Lacivert'te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kalkan Balığının En Leziz Hali Lacivert'te

Eşsiz manzarası ve leziz tatlarıyla her zaman en iyiyi sunan Lacivert, mevsimsel lezzetleri en taze halleri ile misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 19, 2018

Lacivert, Kalkan balığının en lezzetli olduğu Mart ve Nisan aylarında özel pişirme tekniğiyle balık severlere enfes lezzetler sunuyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, dönemsel yenilediği menüsünün yanı sıra misafirlerine mevsime özel farklı lezzetler sunmaya devam ediyor.

Lacivert Executive Şefi Hüseyin Ceylan’ın özel olarak hazırladığı Kalkan balığı; lezzetinin en çok hissedildiği mart ve nisan aylarında ızgara ve tava gibi farklı pişirme yöntemiyle hazırlanarak misafirlerine servis ediliyor. Sunumda mevsime uygun sebzelerle sunulan Kalkan balığı, misafirlerin özel talebine göre pişirme teknikleriyle de hazırlanabiliyor.

Mevsimin en taze ürünlerini misafirleriyle buluşturan Lacivert’in mart ve nisan ayı boyunca sunacağı yan lezzetler ise Labada ve Menevcen otları. Sezonsal olarak yetişen Labada otu, “Evelik otu” olarak da biliniyor. İştah açıcı özelliği bulunan bu lezzetli ot, haşlanıp sirke ile lezzetlendirilerek Kalkan balığının yanında garnitür olarak sunuluyor. Dikenli ve yumuşak bir yapıya sahip olan Menevcen otu ise, soğanla kavrularak hazırlanıyor ve yine Kalkan balığı’nın lezzetine ayrı bir tat katıyor.

Kaliteli hizmet anlayışı ve mevsimsel lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Lacivert, her aya özel olarak sunduğu farklı yemekleri ile de menüsüne zenginlik katmaya devam ediyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT